Висшият съдебен изслушва днес единствения кандидат за поста - сегашния

...
Висшият съдебен изслушва днес единствения кандидат за поста - сегашния
Коментари Харесай

Иван Гешев: Прокуратурите по места трябва да бъдат доста по-активни

Висшият правосъден изслушва през днешния ден единствения претендент за поста - настоящия заместител на Сотир Цацаров - Иван Гешев. Заседанието беше намерено в 10.00 часа от правосъдния министър Данаил Кирилов. По време на чуването си Иван Гешев съобщи, че Прокуратурата би трябвало да работи по-ефективно. Той регистрира внезапният скок на неоправдателните присъди - над 97. Под 3% са оправндателни. Смята, че прокуратурите по места би трябвало да бъдат много по-активни и да работят доста по-ефективно.

Иван Гешев, претендент за основен прокурор: Ефективни и ефикасни проверяващи органи и основаване на екипност. Създаване на стандарти, ограниченията за реализиране на тази стратегическа цел са основаване на стандарти за установяване на оптимални периоди за привършване на следствията за съответен тип закононарушение в сходство с настоящите методитe и и техники за следствие. Утвърждаване на специализацията и екипността, изключително по каузи с необикновен публичен интерес посредством въвеждане на подобаващи организационни форми и отделяне на гъвкави стрктурни звена.
Той счита, че би трябвало още повече да се ускори сключването на разнообразни съглашения и спогодби за интернационално съдействие, тъй че да се реализиран още по-добри резултати и в международнтите следствия.

Как протича съвещанието можете да видите ТУК !
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР