Високотехнологична оранжерия за марихуана беше открита в сграда в пернишкия

...
Високотехнологична оранжерия за марихуана беше открита в сграда в пернишкия
Коментари Харесай

Откриха високотехнологична оранжерия за марихуана в Перник

Високотехнологична оранжерия за марихуана беше открита в постройка в пернишкия кв. " Кристал " при профилирана полицейска акция. Иззети са над 1000 саксии със засадени растения, а двама души са били арестувани, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Още по тематиката
Операцията е извършена от чиновници на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " при Първо районно управление (на МВР) под наблюдението на Окръжна прокуратура - Перник. Извършено е претършуване в постройката, където служителите на реда разкрили оранжерия за развъждане на растения от рода на конопа. От три пригодени за задачата пространства са конфискувани над 1000 саксии със засадени растения.

Помещенията са били снабдени със личен източник на електричество, климатици, овлажнители, особено осветяване, трансформатори за напрежение, вентилатори, имало измервателни уреди, напоителна система, химически препарати за напредък и растителна отбрана.

На място са открити и арестувани двама мъже - престъпно проявени и осъждани за сходни действия, съпричастни към противозаконната активност. Наложена им е полицейска мярка за период до 24 часа.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 354 " а ", алинея 1 от Наказателния кодекс и дейностите по следствието не престават под надзора на наблюдаващ прокурор.

 Пресцентър, Министерство на вътрешните работи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР