По всяка вероятност експолицаят Венцислав Караджов, осъден на доживотен затвор

...
По всяка вероятност експолицаят Венцислав Караджов, осъден на доживотен затвор
Коментари Харесай

Полицаят-убиец Венцеслав Караджов: Приготвил съм се като Рамбо, още 2-3 невинни ще си отидат с мен!

По всяка възможност експолицаят Венцислав Караджов, наказан на пожизнен затвор за убийството на майка си и татко си, разполага с оръжие. Това съобщи пред кореспонденти неговата адвокатка Зоя Тошкова. Юристката пристигна довечера пред дома му, където, за което Lupa.bg в детайли извести по-рано.



Колите на жандармерията са паркирани пред дома на ченгето-убиец

По думите на адвокатката му, по-рано през днешния ден тя му съобщила за решението на Върховен касационен съд, с което се удостоверява доживотната присъда, разяснила му е и претекстовете за него. Венцеслав Караджов напряко буен и даже я обвинил, че го е предала. Той бил уверен, че ще бъде оневинен за изтезанието на родителите си. Малко по-късно се стигнало и актуалната обстановка, при която той се барикарида в дома си на пловдивската улица " София " и изрично отхвърля да се съобщи на представителите на " Съдебна защита ", пристигнали да го отведат към пандиза.

Драмата пред дома му продължава към този момент близо 5 часа. На място има доста полиция, коли за спешна помощ, както и психолози, които се пробват да го убедят да се съобщи. Към момента обаче Караджов изрично отхвърля.

" На мен ми сподели, че няма да лежи почтен. Вероятно има оръжие, съвсем съм сигурна в това. Каза ми още, че се е приготвил като Рамбо и е подготвен да се самоубие, само че ще убие още двама-трима души. Не знам по какъв начин ще свърши всичко това. Надявам се добре и без потърпевши ", разяснява още мощно обезпокоената юрист Зоя Тошкова.



Венцеслав Караджов в правосъдната зала
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР