Мощни прожектори осветиха къщата и целия двор на барикадиралия се

...
Мощни прожектори осветиха къщата и целия двор на барикадиралия се
Коментари Харесай

Започва щурм на къщата на барикадиралият се полицай, вдигнаха и дрон

Мощни прожектори осветиха къщата и целия двор на барикадиралия се някогашен служител на реда от Пловдив Венцеслав Караджов, заяви в. " 24 часа ". Както Lupa.bg съобщи, от часове регионът в близост е отцепен от жандармерия и масирано полицейско наличие. На място се изсипаха към 50 тежко въоръжени служители на реда, а драмата се точи към този момент 6-и час.

Дрон непрекъснато кръжи над парцела, това се прави евентуално с цел да има цялостна видимост при възможен опит за бягство от негова страна. Това обаче надали би могло да стане, защото зоната е завардена в доста огромен периметър и пиле не може да прехвръкне. Местните хора са предизвестени да не излизат от домовете си, до момента в който акцията не завърши.



Осъденият на пожизнен затвор за ликвидиране Венцеслав Караджов от часове отхвърля да се съобщи и се заканва, че ще убие " най-малко двама-трима почтени "

Непрекъснато прииждат нови подкрепления, сноват и огромни началници от полицията. Очаква се да дойде и вътрешния министър Калин Стоянов, който поддържа контакт по телефона с шефовете на локалната полиция, научи Lupa.bg.

На моменти дронът се издига високо, по-късно се снишава. Всичко това навежда на концепцията, че се готви взлом на дома за заключилия се служител на реда. Не е ясно дали той е самичък в къщата, или при него е брачната половинка му. Брониран автомобил на Специализирания отряд за бързо реагиране се насочи и застана директно пред външната врата на парцела. От него излизат тежко въоръжени хора с каски.

Както Lupa.bg извести, някогашния служител на реда Венцеслав Караджов изрично отхвърля да се съобщи, откакто научи, че с дефинитивно решение на Върховен касационен съд е наказан на пожизнен затвор за убийството на родителите си през 2016 година По-рано през днешния ден той се заканил пред адвокатката си, че няма да се съобщи жив и може да убие двама-трима почтени, защото и той бил почтен, а живота му на процедура приключвал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР