Високотехнологична операционна система вече позволява да разговаряме с автомобила си.

...
Високотехнологична операционна система вече позволява да разговаряме с автомобила си.
Коментари Харесай

Операционна система вече позволява да разговаряме с автомобила си

Високотехнологична операционна система към този момент разрешава да беседваме с автомобила си. Технологията е създадена в България, от родни инженери. Системата към този момент се ползва при най-високия клас коли на един от водещите международни производители.

Автомобилите от ден на ден се доближават до изкуствения разсъдък и страната ни е част от този развой. Операционната система, създадена у нас към този момент разрешава:

Да си говорите с автомобила. Може да изисквате избрани неща от него. Той може да комуникира с прозводителя, когато има недостатък или спешна обстановка, т.е., това е една изцяло нова епоха в автомобилостроенето на процедура - споделя Любомир Станиславов от " Ауто претекст ", клъстър България. Нещо повече, автомобилът може да ни отговори единствено по заложен въпрос, към този момент стеснен до три думи:

Тоест, автомобилът би трябвало да може да отговори на всеки един въпрос, стига да му зададете три думи. Той може да откри дестинация, може да откри ресторант, може да откри място, може да каже какво е неговото положение или положението на околната среда.

Системата скоро ще има своите аналози при всички автомобилни производители, считат нейните основатели, а Любомир Станиславов е убеден и в друго:

Не е надалеч времето, когато в България ще се създават коли, изрично.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР