Високотехнологична лаборатория за производство на марихуана бе разкрита днес от

...
Високотехнологична лаборатория за производство на марихуана бе разкрита днес от
Коментари Харесай

Разкриха високотехнологична лаборатория за производство на марихуана в Русе



Високотехнологична лаборатория за произвеждане на марихуана бе разкрита през днешния ден от чиновниците на Криминална полиция в Русе. Лабораторията се намира на територията на град Бяла, в зарязан индустриален обект. 

Оранжерията е почнала да работи при започване на тази година, като е била оборудвана с вентилационна, поливна и климатична система, както и уместно осветяване, което дава опция за непрекъснато развъждане на марихуаната. 

До днешното разобличаване се стига, откакто в ОДМВР-Русе е получена информация за зарязан обект, в който се прави нерегламентирана активност. След извършено наблюдаване на обекта, информацията е доказана. Установен и арестуван е 42-годишен мъж.

" Залите са направена по този начин, че всеки месец да има подготвена продукция. Хванахме първата подготвена, били са четири зали, ние намираме три и в едната към този момент беше складирана нецялата изсушена тревна маса. Значи приказва за към 1700 стръка - един ТИР с опиат ".

Това сподели основен контрольор Петър Ванев, шеф на Криминална полиция-Русе. Според него това е най-добре оборудваната оранжерия в района и евентуално е била " планувана дълготрайна инвестиция ". Работата по следствието продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Русе.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР