Високопоставеният Новак Джокович ще пропусне Маями Оупън, казвайки, по-малко от

...
Високопоставеният Новак Джокович ще пропусне Маями Оупън, казвайки, по-малко от
Коментари Харесай

Шесткратният шампион на Маями Оупън Новак Джокович се оттегля, цитира проблеми с графика

Високопоставеният Новак Джокович ще пропусне Маями Оупън, казвайки, по-малко от седмица след изненадваща загуба в Индиън Уелс, че би трябвало да балансира своите „ персонален и професионален график “.

Съобщението на Джокович в събота в неговите сметки в обществените медии следва провалянето му с 6-4, 3-6, 6-3 от необявения Лука Нарди в понеделник в третия кръг на BNP Paribas Open.

„ На този стадий от кариерата си уравновесявам персоналния и професионалния си график. Съжалявам, че няма да изпитам някои от най-хубавите и буйни почитатели в света “, написа Джокович.

Нарди, който е номер 123 в класацията, стана най-ниско класираният състезател, победил Джокович в събитие от Големия шлем или ATP Masters 1000, изпреварвайки номер 122 Кевин Андерсън през 2008 година в Маями.

20-годишният италианец влезе на терена като „ благополучен губещ “, състезател, който се натъкна на последното затруднение в квалификациите, само че съумя да влезе в главната скица като заместител на контузен състезател, който се отдръпна преди първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР