Високо напрежение тресе семейството на Ирина Тенчева и Иван Христов Задава

...
Високо напрежение тресе семейството на Ирина Тенчева и Иван Христов
Задава
Коментари Харесай

Греда!Деца разбиват семейството на Ирина и Иван Христов


Високо напрежение тресе фамилията на Ирина Тенчева и Иван Христов

Задава ли се буря  и няма ли да изтръгне тя едно от постоянните фамилии в шоубизнеса, питат почитатели.

Причината са децата. Но не техните, родени от другите им връзки или общия им правоприемник.Както знаем, Ирина Тенчева има две пораснали деца от предходната си връзка. Иван пък има огромна щерка от връзката си с Вихра Петрова. Ирина и опосума имат общ наследник Самуил. Тази година малчуганът е първолак в Музикалното учебно заведение.

 Само че напрежението идва не от тях, а от неродените. Защото продуцентът на „ Фермата “ желал да имат още деца, единствено че Ирина си правела пас.

Иван Христов се оплакал пред сътрудниците си, че желае да усили броя на наследниците си, само че Ирина нехаела. Затова двойката спорела непрестанно, само че някогашната водеща била безапелационна, че не желае повече да сменя памперси.

„ Ами като не желае да става майка непринудено, помоли я в ефир. Да забележим тогава дали ще откаже пред цяла България “, подкокоросвал го колегата му Андрей Арнаудов.

Иван обаче изрично отказал да го прави, тъй като с половин уста признал, че щял да си има огромни крамоли в къщи. Според клюката в дома им коли и беси Ирина и мъжът й не смеел една крачка да направи без нейно единодушие.  

Източник: Лупа.бг

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР