ВИП-ове масово зажалиха за Биг Брадър в социалните мрежи, като

...
ВИП-ове масово зажалиха за Биг Брадър в социалните мрежи, като
Коментари Харесай

Лоши новини за Игри на волята и Сърчаджиева! ВИП-ове...

ВИП-ове всеобщо зажалиха за Биг Брадър в обществените мрежи, като по този метод потвърдиха слуховете, че предаването има всички шансове да се върне в ефира след година, написа Hotnews.bg. Заради тоталният си крах шоуто, което замести Големия брат - „ Игри на волята ”, няма по какъв начин да има втори сезон.



Продуцентите му обаче не желаят да търсят ново риалити и считат да заложат на несъмнено, като още веднъж реанимират Биг Брадър. Затова и напоследък маса известни персони започнаха да споделят спомените си за престоя в къщата в Нови хан. За влизането си се присети Емануела, която се постна с Ники Кънчев.



Златка Димитрова не остана по-назад и прочувствено се изясни в обич на предаването. Петко Димитров и брачната половинка му Яна също се върнаха обратно във времето и демонстрираха фотоси от престоя си в къщата на Големия брат, макар че за нежната половинка от фамилията той продължи безусловно часове.



Дали ВИП-овете са проведени в акция за възраждането на шоуто или просто не могат да не помнят присъединяване си в Брадъра?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР