Винтидж модата е отделно направление в модния свят, което се

...
Винтидж модата е отделно направление в модния свят, което се
Коментари Харесай

5 сайта за винтидж мода, които обожаваме


Винтидж модата е настрана направление в стилния свят, което се развива независимо и в последните години доближава своя пик. Все повече дами избират да се обличат в ретро жанр, пресъздавайки визии от 20-те до 60-те години на предишния век. За всичко това доста повлияха обществените мрежи и винтидж инфлуенсърите, които първи се осмелиха да покажат, че това облекло може да е също толкоз фешън през днешния ден, колкото и във времето, в което е основано. Те разпространяваха винтидж модата и я направиха модерно още веднъж.

Появиха се голям брой нови марки, които подчертават на винтидж облеклата или напълно основават единствено винтидж модели. Споделяме с вас нашите топ 5 уеб страницата за винтидж мода, които оферират извънредно красиви и стилни рокли, извадени като че ли от старите списания, само че в същото време излъчващи модерност.

Femkit

Femkit е немски уебсайт за винтидж мода, основан още през 2011 година, в началото фокусирайки се върху трико и въодушевени от двадесетте години блузи. Постепенно се появяват ретро рокли с виенски шевове и изискани кройки. Дизайните на Синди са типичен и подобаващи за носене даже в актуалните условия. Те носят уханието на една отминала ера, само че допират сегашното. Ако търсите класическа ретро рокля, това е мястото.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FEMKIT (@femkit)

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР