Винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като

...
Винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като
Коментари Харесай

Биков за жребия: №7 е божествено число! Ако в София няма кмет на ГЕРБ, тя става поле на експерименти

Винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение. Имат значение нашите членове и симпатизанти във всички обитаеми места, на които разчитаме за безапелационна победа, която да постави завършек на тази политическа неустойчивост, в която живяхме последните три години.

Това разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков след изтеглянето на жребия за локалния избор.

Номер 7 свързваме с Бог. Това е божествено число и се надявам да е за добре. Ако разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори, означи Биков.

По думите му Хекимян към този момент има събития в София.

Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички претенденти, с които може. Ние имаме претенденти във всички общини в страната, в селата. С Антон Хекимян сигурно ще се появи, тъй като това е най-големият град. Подкрепяме изрично Антон Хекимян и имаме вяра, че ще завоюва, сподели още депутатът от ГЕРБ.

Нашите структури са в развой на цялостна готовност. За нас София е цел, само че не самоцел. Ако в София няма кмет на ГЕРБ може да се повтори това злощастно ръководство, на което сме очевидци към този момент три години. Няма да допуснем София да стане поле на опити, добави Биков.

В тези избори акцията ще бъде решаваща. Тя следва. Всеки би трябвало да убеди гласоподавателите да създадат своя избор. Убеден съм, че българските жители във всички общини ще създадат верния избор. Ако ние загубим някъде, значи не сме били прави. Винаги търсим в себе си в случай че сме създали някакви неточности, разяснява още Тома Биков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР