Винаги след жертвите има дипломация. Нарочно не говорим с двойнствена

...
Винаги след жертвите има дипломация. Нарочно не говорим с двойнствена
Коментари Харесай

Янев: Винаги след жертвите има дипломация |

Винаги след жертвите има дипломация. Нарочно не приказваме с двойнствена изразителност, неслучайно цитирах президента Путин, който сподели, че това е специфична интервенция, тъй като по този метод нито НАТО, нито президентът Путин затварят изцяло вратата за дипломацията. 

Това съобщи министърът на защитата Стефан Янев в коридорите на Народното събрание след края на във връзка военните дейности на Русия в Украйна.

По думите на Янев директна опасност към България няма, само че съществуват опасности от стопански и обществен темперамент. Той чака, че на някакъв стадий още веднъж ще е необходим изкусен метод към Русия.

" По време на закритото съвещание уведомихме депутатите за действителната обстановка - за това, което се случва зад граница, по този начин и на наша територия. Имаме сериозен въоръжен спор, знаете държанието на НАТО, декларацията на Столтенберг, на фон дер Лайен ", сподели министърът на защитата. 

Стефан Янев заяви, че довечера ще се включи във видеоконферентната връзка на министрите на защитата от така наречен група Б9.

" С Б9 сме в непрекъснат контакт и повтаряме това, за което към този момент стана въпрос. Решенията на НАТО са обединени в нашето единение, в сплотеността, в демонстрацията на нашия защитителен капацитет, тъй че страните членки на НАТО и територията на НАТО да не бъдат наранени от спора. Разбира се, осъждаме всичко това, което се случва на територията на Украйна ", съобщи той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР