Винаги ще се оглеждаме в техния стил, за да търсим

...
Винаги ще се оглеждаме в техния стил, за да търсим
Коментари Харесай

5 неща, които французойките носят тази зима

Винаги ще се оглеждаме в техния жанр, с цел да търсим следващата доза ентусиазъм, що се отнася до оня нехаен изискан, който от ден на ден доминира в стайлинга ни за сметка на строгата грациозност. И до момента в който към момента не знаем кога още веднъж ще можем да стигнем до обичания си Париж, то нищо не ни пречи да надникнем в дрешника на няколко, с цел да забележим по какъв начин те минават през зимните месеци и какво носят най-често.

Чорапогащниците са от значимо значение през зимата, само че сигурно няма да видите французойките с физически модел. Ако въобще решат да сложат, то сигурно ще бъде в черно, а в случай че идва и от фешън къща, то надали някой би устоял и Камий Шариер ни демонстрира по какъв начин тъкмо носи нейния.
               

Въпреки че грубите боти са цялостен шлагер тази зима, парижанките не изневеряват на  елегантните боти със междинен ток, които те носят от ранна есен до късна пролет.
               

Не се разделят и с късите , които комбинират както с миди рокли, по този начин и с обичаните си дънки. Предимството е, че можем да ги носим и вкъщи.
               

Обикновено райето е по-характерният принт за френските девойки, само че тази зима постоянно можем да ги забележим в – от връхните им облекла до поло блузи и поли.
               

Докато при връхните облекла към момента не изневеряват на класическото camel палто , което постоянно стои елегантно, даже и в композиция с по-спортните облекла, които носим толкоз доста в последно време.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР