Винаги съм искала да притежавам един от легендарните фотопарати за

...
Винаги съм искала да притежавам един от легендарните фотопарати за
Коментари Харесай

Някои снимки заслужават да бъдат принтирани на мига!

Винаги съм желала да владея един от именитите фотопарати за моменти фотоси Polaroid . Тези фотоси носят необикновено ретро обаяние, а и са един превъзходен метод за предпазване на красиви мемоари и значими моменти. Затова последната софтуерна иновация от Motorola ме изненада прелестно и подходих към нея с същинско любознание.

Става въпрос за новия модул за телефони от серията Moto Z - Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod . С негова помощ може да превърнете смарт телефона си в същински принтер за фотоси единствено с едно допиране, с цел да им се наслаждавате оттатък екрана и да споделяте преживяванията си на мига.

Модулът се употребява извънредно елементарно - просто би трябвало да го прикрепите към телефона си, да натиснете бутона на камерата, да извършите фотография и да я принтирайте от телефона си на мига.

Polaroid Insta-Share Printer ви дава опция и за още една страхотна функционалност – може да покажете творчеството си, като добавите към фотосите филтри и текст по желание, с цел да бъдат те още по-оригинални и занимателни. Може да отпечатате фотоси и непосредствено от галериите на приложенията на Фейсбук, Instagram и Гугъл Photos.

А най-интересното е, че устройството не употребява никакво мастило при принтирането на фотосите. Това е по този начин с помощта на технологията Polaroid Premium ZINK® Zero-Ink® Paper, която разрешава да отпечатвате красивите фрагменти, с потвърдена отбрана от размазване на мастилото.

И за край, откакто един път отпечатвате фотосите си, споделете заниманието, като отлепите задната част на хартията и ги залепите където си поискате.

С поддръжката на Motorola Bulgaria

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР