Винаги ми е било изключително трудно да се адаптирам след

...
Винаги ми е било изключително трудно да се адаптирам след
Коментари Харесай

5 приятни начина да се адаптираме по-бързо след лятната почивка

Винаги ми е било извънредно мъчно да се приспособявам след лятнаta отмора, която чакам с такова неспокойствие, а свършва толкоз бързо. И дълго време след нея изпитвам носталгия към морето и спокойствието, което то ми носи. Затова, когато се завърна в града, се пробвам да последвам няколко простички и приятни правила, които ми оказват помощ да се оправя по-лесно със забързаното и стресово всекидневие, което съм позабравила през отпуската.

Излизайте повече с другари

От всичко най-вече ми оказват помощ срещите с другари. Използвайте всяка свободна минута за тях, смейте се дружно и се забавлявайте, нищо, че не сте на отмора. Без значение дали ще изпиете чаша вино в някой прелестен бар с компания или ще се срещнете за следобедно кафе с другарка, споделеното време с близки хора, постоянно работи като натурален антидепресант. Лятото към момента не е свършило и в града има доста забавни благоприятни условия, които ще ви разсеят и ще ви донесат нови вълнуващи прекарвания.

Пътувайте през уикендите

Кратките пътувания през уикенда са ми обичани тъкмо в този интервал, когато нуждая се да се заредя с нови сили за работа и градския живот. Отидете на планина и релаксирайте, на вила с другари, а за какво не и до морето. Смяната на ситуацията даже за ден два ще ви подейства освежаващо и възстановяващо. А и постоянно е хубаво да посетиш някое ново и непознато място!

Шопинг терапия

Допускам, че всяко момиче познава силата на шопинг лечението. И тъкмо в този момент имаме най-голяма потребност от нея. Не е наложително да похарчите неприлична сума по магазините, може да се поглезите и с нещо дребно, за което от дълго време си мечтаете и отново да усетите резултата. И не пазарувайте сама, шопингът с приятелки постоянно е по-забавен и задоволителен.

Променете прическата си

Винаги когато нуждая се от нови прекарвания или някаква смяна се отправям към фризьорския салон. Не е значимо да измененията прическата си фрапантно, само че най-малко експериментирайте с нов цвят. Това ще повдигне самочувствието ви и ще ви зареди с приятна и друга сила. Започнете да спортувате или си намерете ново занимание

Вложете част от свободното си време в спорт или някое друго забавно занятие и занимание. Предстоящият сезон е превъзходен миг да се запишете на танци да вземем за пример. Така ще срещнете нови хора и страсти, които може да трансформират всекидневието ви в позитивна тенденция. Ако не попаднете на точното място от първия път, не се отхвърляйте и пробвайте нещо друго.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР