Винаги когато се колебаем, е добра идея да заложим на

...
Винаги когато се колебаем, е добра идея да заложим на
Коментари Харесай

Да посрещнем Джулая с Иво Димчев и Гвардейския духов оркестър!

Винаги когато се колебаем, е добра концепция да заложим на, който в никакъв случай не ни разочарова. С наближаването на предусещането за нещо прелестно стартира да става все по-силно.

Да наблюдаваш изгрева на брега на морето край Лозенец с нетипична радостна компания е мотив да погледнеш към юли в сладка премала. В програмата на Hacienda Beach присъединяване ще вземат Игор Дамянов, Иво Димчев и Гвардейският духов оркестър, които дават обещание безоблачно въодушевление.

Още едно доказателство, че разнообразни по стилове актьори са в положение да ни забъркат в ненадейно добра и шантава композиция. Специално за мотива ще има извънредна селекция от ремикси на известни международни поп и рок шлагери.

На 3 юли на сцената ще се качат международните митове Tube and Berger. Германско дуо стартира своето музикално странствуване преди повече от десетилетие. През годините на сцената успяват да се утвърдят със стила си и характерността си. През 2018 “E Samba ” е No.1 в класацията на Beatport House в продължение на 6 седмици, като триумфът е последван на идната година и от ремикса на Samim - ‘Heater’.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР