Винаги когато попаднем на нещо впечатляващо и различно, се стараем

...
Винаги когато попаднем на нещо впечатляващо и различно, се стараем
Коментари Харесай

Невероятните ръчно изработени сандали на Crupon

Винаги когато попаднем на нещо впечатляващо и друго, се стараем да го споделим оптимално бързо, с цел да може повече хора да схванат за него. Няма да укривам възхищението си от създателите на Crupon, които съумяват да вложат в сандалите, които създават ръчно, цялата си обич към минимализма, особеното и природата.Старанието им е да предложат нещо качествено и основано с доста отношение и грижа към нас и околната среда. Впечатляваща е неналичието на рекламация и сляпо следване на стилните трендове. Моделите са доста изчистени, висококачествени и комфортни, което ги трансформира в съвършения избор за идващите летни дни. Не без значение е фактът, че всички обувки на Crupon се създават от първокачествена растително оцветена италианска кожа, а ходилата са от деликатно селекциониран испански каучук.

Днес ви предлагам да разгледате прелестните фотоси за новата лятна сбирка на марката, които трансформират избора ни в същинско предизвикателство.

Искрено се надявам да ви харесат и да ги подкрепите, тъй като са дръзнали да последват фантазиите си и да създадат нещо същинско и друго.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР