Винаги, когато искаме да сготвим нещо вкусно, с което да

...
Винаги, когато искаме да сготвим нещо вкусно, с което да
Коментари Харесай

Евтина баница с газирана вода, по която всички полудяха

Винаги, когато желаеме да сготвим нещо вкусно, с което да зарадваме гостите си, се съобразяваме с времето, което ще ни отнеме, както и разноските.

Това са два фактора, които не е елементарно да бъдат уравновесени и съчетани. Ако обаче в хладилника си имате бутилка с газирана вода, нещата биха изглеждали много по-простички. Можете да спретнете евтина и вкусна баничка, с която да почерпите семейство, другари или родственици.

За да не губите обаче ненужно време в подготвяне на корите за баницата, предлагаме ви да си купите подготвени такива.

Ето и продуктите, които ще са ви нужни:

• 500 г подготвени кори;

• 3/4 ч. ч. олио;

• 200 г сирене;

• 4 яйца;

• 1 дребна бутилка газирана вода;

• 1 ванилия.

Начин на подготвяне:
Супер вкусна и обичайната баница
Продукти: кори за баница - 1 пакет яйца - 4 бр. кисело мляко 400-450 гр. сода бикарбонат - 1 чаена лъжичка олио - 100 мл Най-бърз...
Прочети повече
Подгответе си огромна тава. Намажете с олио или масло дъното и стените й, тъй че печивото да не залепва по повърхностите и по-късно да ви бъде мъчно да я почистите. Започнете да подреждате корите за баница. Преди това обаче нарежете корите, както са на руло. Режете напречно на части с дебелина към 4 см. След това ги подредете в тавата, като се съобразите отворът им да бъде нагоре. Трябва да са доста компактно подредени.

Полейте ги с половината от олиото и по-късно ги оставете да се запекат за няколко минути. В купа разбийте яйцата и ги смесете с натрошеното на части сирене. Към сместа прибавете газираната вода и останалото количество олио. Полейте запечените кори и още веднъж вкарайте баничката във фурната, тъй че плънката да се изпече.

Накрая, когато извадите от фурната, поръсете с ванилия или пудра захар. Ако обичате комбинацията сладко и солено, заложете на втория артикул.

Похапнете я още топла, тъй като тогава е най-вкусна. Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР