Винаги е особено неприятно, когато се събудим сутрин, да видим

...
Винаги е особено неприятно, когато се събудим сутрин, да видим
Коментари Харесай

Умореното лице изчезва с този грим


Винаги е изключително неприятно, когато се събудим заран, да забележим изтощеното си и подпухнало лице в огледалото. И измиването със студена вода не работи по никакъв начин ободряващо, а по-скоро стресиращо даже като мисъл. Понякога заспалият тип остава на лицата ни през целия ден, а това несъмнено не е красиво. Понякога ни се коства, че действаме демотивиращо и на сътрудниците си поради типа ни.

За благополучие, има метод да освежим лицето си и да го създадем да наподобява витално и бодро, единствено с помощна на малко грим. Както знаем, гримът е кадърен да направи чудеса и да ни показа в напълно друга светлина, според от това по какъв начин е употребен. Неслучайно в киното работят единствено най-хубавите гримьори. Споделяме ви някои изпитани от гримьорите способи, посредством които можем да си осигурим пресен тип на лицето и да изглеждаме подмладени.

Подготовка на кожата

Според популярната гримьорка Лоти живият външен тип стартира с подготовката на кожата. „ Обичам да употребявам мразовит ролер под и към очите, с цел да освежа и събудя изтощените очи “, изяснява тя. Използването на лед или ролка за лед доста наподобява на масаж на лицето; подобен, който ви разсънва и ви кара да се чувствате освежени.



„ Ледените ролки подтикват лимфната система и масажират лицето, за ви отърват от подпухналостта и токсините, да подтикват притока на кръв и да понижат мускулното напрежение “, добаря кожният лекар Ани Гонзалес. Охлаждащият аспект на ледената ролка също ще направи кожата ви да наподобява по-ярка и подмладена. „ Ледените ролки също могат да оказват помощ за свиването на кръвоносните съдове, като по този метод понижават възпалението и появяването на спукани капиляри “.

Изсветляване на тъмните кръгове под очите си

Всички знаем, че единственото нещо, което може да ви накара да изглеждате по-уморени от всичко друго, са тъмните кръгове. Според стилния и популярен гримьор Гилбърт Солиз, потреблението на избелител с мек прасковен нюанс може да помогне доста. „ Прилагането му под очите върху вътрешните и външните ъгли дава неотложен резултат на по-светли очи “.

Освен това цветните коректори в нежно розово могат да ви оказват помощ да вдъхнете живот на цялото ви лице. И несъмнено, в случай че желаете да изглеждате живи, не можете да забравите коректора.

Изберете вашите цветове

Ако изглеждате хронично изтощени, може да се наложи да преразгледате метода си на избор на грим за очи. Уморените очи са натежали от по-тъмни цветове. Време е да заложите на леки и светли нюанси. Ако сте привикнали с опушени, по-тъмни цветове, прекосяването към нещо по-ярко може да ви помогне да върнете живота на очите си. „ Избягвайте тъмните нюанси и вместо това пробвайте нещо блестящо или пастелно “, изяснява Лоти. „ И като цяло избягвайте очна линия или тъмни цветове под очите си. “



Според Солиз брукатът ще бъде най-хубавият ви другар, който ще вдъхне живот на очите ви. „ Блестящите неутрални тонове са превъзходен метод за огряване на очите. “

Руж под очите

Всички знаем, че трендовете в грима в TikTok могат да се появят и изчезнат незабавно, само че от предходната година модерният съвет за прибавяне на руж към подочния свят наподобява се е запазил. Това е най-новата еволюция, омбре коректорът, е най-новият метод да оформите окото, с цел да изглеждате светли и отпочинали.

Включването на повече розови нюанси покрай окото като цяло е нещо положително. „ Розови или прасковени нюанси, сложени под или покрай окото, придават младежка червенина на тена “, изяснява Солиз. „ Това е наклонност за хубост, за която защищавам! “

Все отново не прекалявайте. Ако в последна сметка изберете неверен колорит на розово или нанесете руж прекалено много, можете да изглеждате тъкмо противоположното на живи, будни и подмладени. Всичко е в светлите тонове и в салдото.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР