Виктория Волей (Пловдив) стартира с поражение новия сезон в мъжката

...
Виктория Волей (Пловдив) стартира с поражение новия сезон в мъжката
Коментари Харесай

Виктория Волей с драматична загуба от Берое на старта във Висшата лига

Виктория Волей (Пловдив) започва с проваляне новия сезон в мъжката Висша лига.

В трагичен дуел от първия кръг на Източната група възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха на Берое (Стара Загора с 2:3 (23:25, 19:25, 25:20, 25:20, 10:15) гейма.

Мачът се игра в залата на СУ „ Цар Симеон Велики “ и продължи 130 минути.

Виктория Волей игра в състав:

Евгени Григоров, Желазко Апостолов, Стоян Вулджев, Димитър Узунов, Петър Шойков, Станислав Петков, Калоян Вълчинов – либеро (Стилиян Георгиев – либеро, Енис Караденис).

„ Започнахме доста зле в мача. Много слаби първи два гейма, като в това виждам и мои неточности. След това поналучкахме играта, само че за жалост, не успяхме да затворим дуела сполучливо. Въпреки провалянето, приветствам тима, че се опита да излезе от обстановката и да завоюва мача. Пак дублирам, че аз имам огромна виновност за развиването на първите два гейма. Но към този момент не можем да върнем нищо и от понеделник започваме да мислим за идващия мач с Дея спорт (Бургас) и не можем да върнем нищо “, съобщи за формалния уебсайт на Виктория Волей старши треньорът Атанас Митрев.

Във вчерашния мач от Източната група Черноморец (Бяла) загуби от Дея спорт (Бургас) с 2:3 (25:27, 27:25, 21:25, 25:23, 14:16) гейма. Последната среща от първия кръг е на следващия ден в Пловдив сред ПСК Локомотив и Раковски (Севлиево).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР