Виктория Томова се завърна след близо едномесечно отсъствие от кортовете

...
Виктория Томова се завърна след близо едномесечно отсъствие от кортовете
Коментари Харесай

Без да загуби нито гейм: Томова върза два геврека на щастлива губеща в Чикаго

Виктория Томова се завърна след близо едномесечно неявяване от кортовете по допустимо най-хубавия метод. Първата ни ракета при дамите реализира същински погром в първия кръг на Чаланджъра в Чикаго, откакто не отпусна нито гейм на " щастливата губеща "  Адесуа Осабуохин и я надигра за едвам 52 минути - 6:0 6:0.

Разбира се, то това е напълно обикновено предвид на събитието, че нигерийката даже няма място в международната класация и за последно е печелила мач в главната скица на шампионат през 2019-та година, когато записва триумф в откриващия кръг на 15-хилядника в Кайро.

Следващата задача пред Томова обаче надалеч не се обрисува да бъде толкоз лека, тъй като тя ще премери сили с четвъртата сложена Ализе Корне, само че Вики към този момент е показвала по какъв начин може да противодейства отлична на някогашната номер 11, като през този сезон я надделя в Страсбург и има преимущество от 2:1 победи в директните си дуели с нея.

Самият мач с Осабуохин не предстои на някакъв по-сериозен разбор, тъй като ставаше въпрос за конфликт сред две състезателки от напълно друга класа и бързо се разбра за какво нигерийката се затруднява с това въобще да играе тенис на професионално равнище, като тя имаше единствено един геймбол в целия мач и родната ни представителка на процедура организира просто една подготовка в спортни условия.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР