Виктория Томова и нейната партньорка Макото Ниномия от Япония отпаднаха

...
Виктория Томова и нейната партньорка Макото Ниномия от Япония отпаднаха
Коментари Харесай

Виктория Томова отпадна на четвъртфиналите в турнира на двойки в Сеул

Виктория Томова и нейната партньорка Макото Ниномия от Япония отпаднаха на четвъртфиналите на шампионата от сериите WTA 250 в Сеул с награден фонд от 922 хиляди щатски $.

Във втората си среща от конкуренцията българката и японката отстъпиха със 7:5, 3:6, 10-12 пред поставените под номер 1 в схемата Вероника Кудерметова от Русия и Хао-Чин Чан от Тайван.

Томова и Ниномия бяха напълно покрай това да се поздравят с влиятелен триумф, защото в дългия тайбрек до 10 точки водеха с 8:4, а при 8:5 Ниномия имаше отлична опция направи точка, само че изпрати волето си право в мрежата, вместо в опразнения корт. Това се оказа и преломен миг в мача, защото Томова и Ниномия не съумяха да стигнат до нито един мачбол.

Преди това българката и японката бяха взели първия сет в срещата със 7:5, макар че губеха с 2:4 гейма. Във втория сет Кудерметова и Чан на два пъти вземаха преимущество от пробив, което вторият път се оказа задоволително.

На полуфиналите Кудерметова и Чан ще играят с номер 3 в схемата Мию Като от Япония и Шуай Чжан от Китай.

За българката Томова остава утехата, че в утрешния ден ще може да вземе реванш от Кудерметова. Двете играят в четвъртфиналите от програмата на сингъл, като мачът би трябвало да стартира след 9:30 българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР