Ахмед Доган напусна централата на партията на бул. Александър Стамболийски

...
Ахмед Доган напусна централата на партията на бул. Александър Стамболийски
Коментари Харесай

Първите думи на Ахмед Доган: Дайте ми време да се адаптирам...

Ахмед Доган напусна централата на партията на бул. " Александър Стамболийски " в четвъртък след 20 ч., откакто прекара към 8 часа в постройката. Както Lupa.bg извести, това беше първата му обществена поява от много време насам.

Почетният ръководител на ДПС  се обърна към чакащите го публицисти с думите: " Дайте ми време да се приспособявам. Ще ви отделя време... ", съобщи Българска телеграфна агенция. Доган беше изпратен с овации от събралите се пред постройката на Движение за права и свободи стотина негови поддръжници.

" Гласът на структурите е господин Доган да води всички листи, само че по закон няма по какъв начин да се случи ", съобщи по-рано на влизане в централата на Движение за права и свободи нечленуващият в парламентарна група народен представител Валентин Тончев. На въпрос дали самият Доган ще е този, който ще дефинира претендентите на групировката за идните избори на 27 октомври, Тончев беше безапелационен - листите ще се редят от груповите органи на партията. Според Валентин Тончев, от Движение за права и свободи неведнъж са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упражнява функционалностите си като почетен ръководител и като водач на Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР