Добрата форма на Григор Димитров коментира една от значимите тенис-фигури

...
Добрата форма на Григор Димитров коментира една от значимите тенис-фигури
Коментари Харесай

Магдалена Малеева пред БНТ: Григор Димитров играе страхотно и показва постоянство и дисциплина

Добрата форма на Григор Димитров разяснява една от значимите тенис-фигури от близкото минало Магдалена Малеева. Тя взе отношение по тематиката с разделянето в обществото ни след демонстративния мач сред Димитров и Новак Джокович.

Шоуто в София е било превъзходно, само че въздействието на интернет е способно още веднъж да раздели обществото по тематиката, счита Малеева.

" Беше супер, че Григор и един от най-великите тенисисти на нашето време може да бъдат в България. Мисля, че множеството хора се зарадваха. Живеем във време със обществени мрежи. Дори някой да каже нещо мъничко, мрежата е направена по този начин, че това да се уголемява, да се караме още повече. Някой схваща кои са нещата, които ни разделят. Пуска ни и ние започваме да се караме още повече ", показа тя в изявление за Българска национална телевизия.

Резултатите на Григор Димитров приказват красноречиво за формата му, добави някогашната ни тенисистка.

" Играе ужасно, демонстрира неизменност и дисциплинираност. Явно е узрял ", добави столичанката.

Малеева разяснява още проблемите в тениса, успеха в Купа " Дейвис, възхода на Виктория Томова и още любопитни тематики, а цялото изявление гледайте в предаването " Арена спорт " в неделя, 21 септември, от 12:30 час а.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР