Съпредседателят на “Продължаваме промяната (ПП) ще дискутира в САЩ бъдещето

...
Съпредседателят на “Продължаваме промяната (ПП) ще дискутира в САЩ бъдещето
Коментари Харесай

Кирил Петков ще дискутира Западните Балкани с бившия държавен секретар на САЩ Майк Помпео

Съпредседателят на “Продължаваме смяната ” (ПП) ще дискутира в Съединени американски щати бъдещето на Западните Балкани и опциите за противопоставяне на злонамереното въздействие на Русия в района.

В рамките на тридневното си посещаване ще се срещне и със 70-ия държавен секретар Майк Помпео, който също ще взе участие в полемиката. Във видео послание в обществените мрежи не даде своята прогноза кой ще завоюва изборите в Съединени американски щати, само че направи паралел сред изборната интензивност в Съединени американски щати, която се чака да бъде 66% и тази на последните избори в България, която беше 33%, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия.

“Бъдещето на България зависи от българите. Така че дано покажем, че с гласа си ще определим дали България ще излиза от Европейския съюз и НАТО с “Възраждане ”, дали Пеевски ще продължава да управлява Висшия правосъден съвет и прокуратурата или България ще продължи по европейския си път, ” сподели Петков в апел към българите да гласоподават на вота на 27 октомври.

Дискусията, в която Петков ще взе участие ще се състои в 2 часа тази нощ българско време. Майкъл Помпео е американски политик, посланик, предприемач и юрист, който от април 2018 година служи като 70-ия държавен секретар на Съединени американски щати. Той е някогашен офицер от армията на Съединени американски щати и шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ от януари 2017 година до април 2018 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР