Виктория Тасева от Ергенът крие, че е родена в Перник.

...
Виктория Тасева от Ергенът крие, че е родена в Перник.
Коментари Харесай

Вики от Ергенът се срамува от родния си град! Зрители: В това шоу всеки лъже за нещо

Виктория Тасева от " Ергенът " крие, че е родена в Перник. 20-годишната студентка твърди, че е от София, тъй като се срами от родния си град.

" Вики е на 20 години и следва уеб дизайн. Родена е в София, само че във вените й тече украинска кръв. Участва в  " Ергенът “, за да изживее мощни страсти и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които притегля мъжете, са усмивката и скромността й и счита да употребява точно тях, с цел да си проправи път към сърцето на Виктор " – написа във визитката на амбициозната дама.

" Уикенд "  обаче научи, че единствено до преди 2-3 години Вики се е представяла като родена в Перник. 2-метровата риалити героиня е взела участие в няколко състезанието за хубост, където е обявявана също като перничанка. Тасева решила да се визия като столичанка, откакто станала студентка и почнала да живее в София.

" Явно се срами от града си. В това шоу всеки лъже за нещо – няколко от девойките за годините си, тази - къде е родена, кой знае още какво ще излезе до края на шоуто... Като нищо някоя от по-грубоватите участнички ще се окаже мъж със заменен пол " – смеят се почитатели на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР