Виктория Капитонова уверено върви по стъпките на милиардера Уорън Бъфет

...
Виктория Капитонова уверено върви по стъпките на милиардера Уорън Бъфет
Коментари Харесай

Виктория Капитонова се предлага за пари

Виктория Капитонова решително върви по стъпките на милиардера Уорън Бъфет и се предлага на феновете си за обяд, вечеря и даже през целия ден против съответното възнаграждение.

През 2017 година запалянко заплати 2,6 млн $ на благотворителен аукцион в Съединени американски щати и завоюва правото да обядва с Бъфет в компанията на още 7 индивида. Сега Капитонова също предлага брънч, тъй като обяд е към този момент старомодно за новоизгрелите инфлуенсъри. Цената за ядене в компанията й е 499 лв. на човек, като компанията ще бъде от петима души.

Най-скъпо-цели три бона излиза цяло денонощие с победителката в " Хелс кичън " и " Ергенът ", като цената включва пребиваване в първокласен хотел, СПА, диалози за инфлуенсърство, храна. Тук обаче единствено един щастливец ще може да се любува на компанията на рускинята, за разлика от обяда, написа HotNews.

Амбициозната мома неотдавна се върна от почивка в Дубай и очевидно си умряла добре, тъй като е заредена с още доста предложение за следовниците си. По-бедните от тях, които няма по какъв начин да дадат три бона за 24 часа с идолката си, могат да се възползват от консултация при нея отново против 500 лв., колкото излиза и брънча.

Вечерята обаче е много по-скъпа и удря 1500 лв., а шестмесечното наслаждение Капитонова да ви е наставник, каквото и да значи това, се продава против галактическите 10 бона.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР