Виктория Капитонова изпъква до този момент с няколко неща в

...
Виктория Капитонова изпъква до този момент с няколко неща в
Коментари Харесай

Омразата продължава и навън: Виктория Капитонова не може да понася най-голямата си съперница

Виктория Капитонова изпъква до този миг с няколко неща в Ергенът. Манипулативните си умения, неоспорим водач е, меркантилна е и се оказа, че е много... ограничавания във връзка с знанията за страната, в която живее.

За 10 години рускинята не е показала капка интерес, с цел да научи нещо за историята на България. Тя е по-запозната със заведенията " на опашката на Коня ", само че евентуално не знае на кого е този кон, както и кой го е възседнал. Е, това е единствено съмнение, само че разбрахме също, че Виктория не се сеща по какъв начин наподобява постройката на Народното събрание. Хейтът се лее по адрес на потребната блогърка, както сама се е описала в Instagram, само че ние научихме, че тя не се е помирила с Александра Гърдева.

Виж още: Какво котенце! Десита се пусна по бански пред огледалото и си сподели всичко

 

Капитонова и Гърдева са най-голямата конкуренция за сърцето на Виктор Стоянов. За момента той демонстрира повече благосклонности към психоложката, само че клюката гласи, че рускинята печели.

Двете мацки обаче не са намирили общ език и след края на шоуто. Алекс показа в свое живо включване, че не се сърди на никого, девойките се били извинили за някои свои думи при започване на предаването, само че тя е отказала да се среща с тях.

Виж още: Пълен шок: Вероника Стефанова шокира всички с деформираното си лице

 

В Instagram Капитонова пък отговаряше на фенски въпроси, от които излиза наяве, че тя несъмнено към момента не харесва Алекс. „ Смяташ ли Александра за хитра със тактиката си? “, пита почитател, а Капитонова отсече: " Какво му е хитрото да нямаш един човек в имението, който да те поддържа? ".

По-интересното обаче е признанието на Виктория, че връзките сред двете 100% биха били разнообразни, в случай че двете се бяха срещнали в действителния живот, а не в сходен формат. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР