Виктория Георгиева все пак ще изпее Tears Getting Sober на

...
Виктория Георгиева все пак ще изпее Tears Getting Sober на
Коментари Харесай

Виктория Георгиева все пак ще пее на Евровизия 2021

Виктория Георгиева въпреки всичко ще изпее Tears Getting Sober на " Евровизия 2021 " и остава българският представител на 65-ото издание на музикалния конкурс, което поради пандемията от ковид в Европа бе отсрочено за следващата година.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков беше безапелационен, че надарената ни изпълнителка заслужава втори късмет на " Евровизия ": " Международните реакции от избора на Виктория и на българската ария потвърждават, че тя има място на тази сцена. "

" Много съм горда, че ще мога да показва България през 2021 година. Решението за анулация на " Евровизия " беше голям потрес за мен и екипа ми, тъй като работихме доста интензивно по основаването на Tears Getting Sober и по моята подготовка за състезанието, който трябваше да се организира този май в Ротердам. Сега ще имам опция да се приготвя още по-добре и през 2021 година да накарам България да се гордее с мен. Решението обаче е разумно и разбираемо на фона на протичащото се по света. Сега просто не е времето за това. За да осъществим всички проекти за бъдещето и страхотните си планове в професионален и персонален проект, първо би трябвало да останем живи и здрави ", не скри страстите си Виктория.

Изпълнителката възнамерява да направи на 28 март своя първи онлайн концерт онлайн от вкъщи си в София, с който прави жест към почитателите и почитателите си. Той ще бъде излъчен гратис на eurovision.icard.com от 20 ч. българско време, както ДУМА писа.

Tears Getting Sober:
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР