Виктория Бекъм никога не е криела любовта си към невероятните

...
Виктория Бекъм никога не е криела любовта си към невероятните
Коментари Харесай

Какъв е дебютният продукт на Victoria Beckham Beauty?

Виктория Бекъм в никакъв случай не е криела любовта си към невероятните артикули на Augustinus Bader, а в този момент, когато пристигна време за дебюта на първия артикул от нейната лична линия –  Victoria Beckham Beauty , тя реши да си сътрудничи точно с един от обичаните си марки, с цел да сътвори нещо в действителност впечатляващо. Първият продукт на козметичната линия –  Cell Rejuvenating Priming Moisturizer  е озаряваща хидратираща грижа, подобаваща и за основа за грим и съдържа известния TFC8 комплекс на професор Бадър.

Изглежда, че  не подхожда със същата убеденост (която познаваме от стилните й проекти), когато пуска козметичен артикул, и е извънредно внимателна какво тъкмо ще " сервира " на потребителите.  " Преди да стартираме самия развой по създаване на продукта, двете с Виктория използвахме кремовете на професор Бадър. Те за мен бяха нещо, което за пръв път от доста време насам има резултат върху кожата ми " , споделя и Сара Креъл, съосновател и изпълнителен шеф на Victoria Beckham Beauty.
               
на Ное 16, 2019 в 5:03 PST

Самата Виктория също постоянно разгласява постове в обществените мрежи за невероятните артикули на марката, а сега си сътрудничи с нея за личната си бюти линия - най-добрият ход, който може да предприеме. Тя споделя, че задачата е да се сътвори артикул, който работи за възстановяване на здравето на кожата и за нейния лъчезарен и пресен тип.  Освен специалния TFC8 комплекс, Cell Rejuvenating Priming Moisturizer съдържа ензими от папая, водорасли, дестилат от черен чай, както и масло от, на което Виктория е извънреден. 
               
на Ное 19, 2019 в 8:04 PST

Самият професор Бадър разяснява работата си с Бекъм като естествено продължение на козметичната си марка: " Можете да употребявате новия продукт като основа за грим, посредством която да се сдобиете със съвършена кожа "  .

А какво да чакаме от Victoria Beckham Beauty след този дебют?  По думите на Сара Креъл:  " всичко това, което можете да носите върху Cell Rejuvenating Priming Moisturizer " . Така че може би би трябвало да освободим място в несесера си за грим за идващия страховит продукт . 
               
на Ное 18, 2019 в 2:45 PST

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР