Виктория Азаренка се радва на много силен сезон до момента,

...
Виктория Азаренка се радва на много силен сезон до момента,
Коментари Харесай

Азаренка и тениските на ПСЖ: ритуалът на една футболна майка


Виктория Азаренка се радва на доста мощен сезон досега, като за пръв път от 10 години се класира за полуфиналите на Australian Open – шампионатът, който завоюва през сезон 2012 и 2013.

И до момента в който играта и резултатите ѝ няма по какъв начин да не я слагат още веднъж под прожекторите, един чудноват неин бит също притегли вниманието на мнозина в обществените мрежи – след всеки триумф от началото на 2023 тя облича екипа на футболния „ Пари Сен Жермен “.

Бившата №1 изясни, че ритуалът е обвързван със 7-годишния ѝ наследник Лео:

„ За да сме в един звук – вижда, че нося тениската и той също облича такава. Подкрепям ПСЖ от 2012 година, когато Бекъм подписа с тях. Фен съм от дълго време и съм била на доста, доста техни мачове, “ показа състезателката от Беларус.

Вика призна, че Лео избира да стане футболист, вместо да се занимава с тенис:

„ Иска да играе за Пари Сен Жермен. Това е фантазията му. Аз съм футболна майка и това ме прави щастлива, “ сподели с усмивка двукратната шампионка от Мелбърн. „ Обичам да го поддържам. Дразнещ почитател съм, от най-дразнещите. Викам по време на дуели, само че съм и положителна. “

„ Всъщност съм доста горда, тъй като да поддържам сина си за мен е напълно нова страст. Не ме е позор да викам за него, въобще. “

Азаренка бе една от тенисистките, които посетиха Световното състезание по футбол в Катар, където сбъдна и своя фантазия – да гледа онлайн Лионел Меси.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР