Виктор Стойчев е новият областен управител на област Ловеч. Той

...
Виктор Стойчев е новият областен управител на област Ловеч. Той
Коментари Харесай

Виктор Стойчев е новият областен управител на област Ловеч



Виктор Стойчев е новият регионален шеф на област Ловеч. Той е назначен от квотата на Продължаваме промяната.

Стойчев е Магистър по стопанска система на промишлеността със следдипломна подготовка по ръководство на администрацията. Бил е дългогодишен директор на офиса на Национална агенция за приходите в Ловеч, работил е в Търговско предприятие на ТНОИ, а за последно - шеф на Областната пощенска станция.

В политиката влиза като общински консултант от гражданската квота на ГЕРБ, само че напуща групата поради противоречие с локалното ръководство.

На последните локални избори беше претендент за кмет на Ловеч, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация, от чиято листа стана още веднъж общински консултант.

Стойчев сподели, че в никакъв случай не е членувал и не е член на политически партии и ще работи за реализиране на целите, които му разпорежда държавното управление като регионален шеф.

„ От друга страна целите и значимите въпроси за жителите на Ловешка област. Те ще бъдат в посока неприкритост, бистрота,  работа с хората непрекъснато, решение на проблемите,  еднообразно използване на закона към всички. “

Виктор Стойчев ще одобри поста на следващия ден от досегашния регионален управител  Светослав Славчев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР