Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм миналата пролет – бившият

...
Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм миналата пролет – бившият
Коментари Харесай

Виктор Стоянов в най-откровеното си интервю: От „Ергенът” не получих нито лев, не беше толкова прекрасно, колкото ми обещаваха, имаше и сеир

Виктор Стоянов доминираше в телевизионния праймтайм предходната пролет – някогашният гребец беше главното настоящо лице на хитовото риалити „ Ергенът ”, в което 22 прелестни дами се бориха за вниманието и сърцето му. От финала на първия сезон изминаха съвсем 8 месеца, само че и през днешния ден основният му воин е мегазвезда и всяка втора реклама залага на персоналния му сексапил.


Журналист от „ Уикенд ” се свърза през седмицата с 32-годишния юнак и го разпита за присъединяване му във формата, като не пропусна да му зададе и куп персонални въпроси. Пред репортерския ни диктофон той даже описа детайлности за любовта си с влогърката Мария Тарашманова.

- Виктор, през декември излезе дебютната ви рап ария с Иво Аръков, Кирил Ефремов и Кирил Кирилов. Как се роди концепцията за „ Фитнеси ”?

- Цяло лято бяхме дружно с Иво Аръков, Кирил Кирилов и Кирил Ефремов в турнето „ Ексклузивна актьорска вечер ”. Песента се роди на подбив. След присъединяване в Пловдив вечеряхме и от дума на дума се стигна до това да създадем парче на тематика „ Фитнес ”. Дни по-късно се събрахме и всеки подаваше дума, фраза, подбив... Така бе основан текстът на песента. Музиката е на Искрата. Кирил Кирилов резервира час в студио и направихме записа.

- Какви са главните ви задължения в този момент?                    

 

- Както споделих, предходната година работих в актьорското турне из страната, което провежда Кирил Кирилов. Трябваше да е единствено през лятото, само че поради големия интерес от страна на публиката завършихме чак през декември в Пловдив. Бих се радвал, в случай че имам опция, още веднъж да работя със страхотните хора и актьори, взели участие в „ Ексклузивна актьорска вечер ”. В момента главните ми задължения са напълно рекламни. Занимавам се също по този начин и със основаване на коучинг програмата „ Марс и Венера ” с колежката Мая - за подкрепяне на двойки при решение на любовни проблеми. Първата ми книга е подготвена от месец. Ще бъде налична единствено в цифров тип, няма да има хартиено издание. Искам да се купува само посредством мобилно приложение, което към момента върша с мой сътрудник. Имам и други хрумвания, само че е още прекомерно рано да се приказва за тях. Определено не пасувам (смее се – б.а.).

- Нищо не споменахте за поредицата ви „ Стажант непредпазливо ”, която имате в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви...

- Там нямам повече задължения. Сега върви това, което заснехме. Всичко завърши, беше просто моментна работа. Нещо от рода на „ да опитаме и край ”. Не успяхме да се разберем с Би Ти Ви. Имахме различия по отношение на контракти и условия. Стигнахме до консенсуса, че очевидно няма да работим дружно отсега нататък.

- Дълги години бяхте шеф на фитнес зала. Защо се отказахте?

 

- Тръгнах си оттова, откакто стартира да се излъчва първият сезон на „ Ергенът ” и станаха прекомерно доста уговорките ми. Нямах физическа опция, беше ми извънредно мъчно да съвместявам работата във фитнеса и рекламните изяви, интервютата, участията... В един миг просто си дадох сметка, че не устоявам и би трябвало да продължа напред с нещо ново. Дълги години бях шеф на фитнес и взех, каквото беше допустимо, от тази специалност.

- Най-голямата смяна в живота ви след „ Ергенът ”?

- За мен най-голямата смяна, която чувствам и до през днешния ден, е неналичието на персонално пространство. Независимо къде съм, хората ме разпознават, желаят да се снимат с мен и от време на време даже го вършат, без аз да схвана. Въобще не им пука дали желая, дали съм склонен или не. Това от време на време е доста изнервящо. Имам успокоение единствено и само вкъщи.

- Кои бяха грешките ви в риалитито?

- Допусках неточности, които признавах. Особено при част от решенията, които вземах. В „ Ергенът ” имах информация за случки и диалози, на които бях очевидец, само че не знаех нищо за ставащото при дамите в мое неявяване. Мога да кажа, че съм се опитвал да взема най-правилното решение, като съм си мислел, че знам нещо. Разбирайки детайлностите, след това се извинявах на някои от дамите.

- Кажете почтено - имаше ли даже и най-малък вид с победителката Виктория Капитонова да станете двойка и в действителния живот?

 

- Не, нямаше подобен вид. Абсолютно никакъв!

- В какви връзки сте през днешния ден с участничките в „ Ергенът ”?                   

- Не мога да кажа, че сме в другарски връзки. За страдание не подкрепям връзка с нито една от тях. Това е изцяло естествено и обикновено съгласно мен, всеки от нас си има своя персонален живот и е поел по пътя си. Искам тук да защитя участничките в първия сезон на „ Ергенът ”. Там всички бяхме извънредно изнервени, натоварени, изморени, гладни. Хората би трябвало да се смирят малко и да не съдят толкоз сурово и извънредно дамите в предаването. Никак не беше леко. Гледайки някои от епизодите на „ Ергенът ”, видях, че главно се е търсел сеир. Реално участничките не бяха толкоз неприятни, колкото от време на време ги посочваха. Имах опция да опозная добре огромна част от дамите и мога да кажа, че те не са тъкмо това, което беше излъчено на дребния екран след това. В последна сметка „ Ергенът ” трябваше да има огромна гледаемост. И в действителност имаше. За страдание в България, както и по целия свят, високият рейтинг се реализира посредством кавги и сеир.

- Ще гледате ли втория сезон на шоуто, в който на ваше място ще е пианистът Евгени Генчев? Какъв съвет бихте дал на новия ерген?

 

- От първия сезон гледах единствено няколко серии. Много съм самокритичен и откривах свои неточности, не одобрявах някои от решенията си и даже държанието си. Ще ми бъде забавно да виждам в този момент „ Ергенът 2 ” единствено като фен, да следя държанието на различен човек в случай, че съм „ от кухнята ” и съм наясно с действителността. Съветът, който бих дал на Евгени Генчев, е да се въоръжи с доста самообладание и сила, с цел да издържи това, което му следва. Всъщност фотосите за втория сезон на „ Ергенът ” са завършили преди повече от месец. Надявам се Евгени Генчев да се е справил, да е имал нерви.

- Чак толкоз доста старания и нерви ли ви костваше на вас „ Ергенът ”?

- Не е толкоз прелестно, колкото наподобява на телевизионния екран. Да, на красиво място се снима, само че работният развой е извънредно натоварен, много претрупан, тежък и действително нямаш време да се огледаш и насладиш на заобикалящата природа.

- Кои бяха най-трудните ви моменти, до момента в който снимахте „ Ергенът ”?         

 

- Най-трудно ми беше, когато трябваше да правя подарък рози на участничките. Осъзнавах тежестта на решението си и това, че ще отчайвам някоя от дамите. До последно ми беше мъчно да правя подарък розите...

- Отслабнахте ли, до момента в който снимахте в Турция?

 

- Да, отслабнах с към 7 кг. Стараех се да се храня диетично, а храната не отговаряше на режима ми. Другата причина беше физическото натоварване и напрежението. Снимахме заран от 9 часа от време на време до 4-5 часа на идната заран с къси почивки. Случвало се е да дремя, пътувайки от една локация до друга. Процесът беше в действителност доста тежък и няма нищо общо с това, което се вижда на екран. Чувствах се измъчен и уединен, въпреки, че имаше доста хора в екипа и получавах вниманието на дамите. След като фотосите приключеха, се прибирах във вилата, която за мен беше като голяма златна клетка. Там бях безусловно самичък, без интернет и телевизия, без музика даже. Нямах право да вървя на никое място, бях изцяло изолиран. Бях самичък в тишината и уединено с мислите си.

- С какво мислите, че ви превъзхожда новият ерген - Евгени Генчев?

 

- Не се познаваме персонално с него. Евгени Генчев ме превъзхожда с това, че може да свири на пиано. Това е единственото. За мен пианото е най-красивият инструмент и постоянно ми е било фантазия да мога и аз да изваждам музика от него. Разбирайки и виждайки, какъв виртуоз е новият ерген, се изумих, даже му завидях. Пианото е единственото, което виждам като преимущество при него.

- Бихте ли взел участие и в различен риалити формат?                        

 

- Сега, откакто съм видял какво в действителност съставляват форматните излъчвания, мощно се колебая, че бих се съгласил. Може би материалният тласък би трябвало да е доста огромен, с цел да се навия да вземам участие.

- Какъв беше тласъкът ви да участвате в първия сезон на „ Ергенът ”?

 

- Със сигурност любознанието и обещанията за това, какъв брой прелестно щяло да бъде всичко. Уви, не беше, както ми дадоха обещание.

- Получихте ли някакъв хонорар?

- Не, нямаше. Точно по тази причина и споделям, че в случай че още веднъж ми предложат да вземам участие във форматно предаване, ще приема единствено против доста добър финансов тласък. Вече знам какъв е процесът и за мен не си коства да вземам участие без пари в него.

- Ерген ли сте сега или има жена в живота ви?

 

- Никога не съм бил женен, само че от доста време не съм самичък, имам жена в живота си. От началото на 2022-ра не съм ерген. Докато излъчваха първия сезон на „ Ергенът ”, имах другарка – Мария Тарашманова.

- Кога и по какъв начин стартира любовта ви с влогърката Мария?

 

- В началото на 2022-ра. Срещнахме се на спортно мероприятие, където се засякохме около общи познати. Не беше обич от пръв взор, само че просто се случи по този начин, че в един миг се влюбихме един в различен.

- Планувате ли скоро брак и дете?

 

- Не, най-малко аз не замислям. Смятам, че има още доста неща, които би трябвало да направя преди да бъда толкоз преклонен и спокоен, че да основа дом и семейство.

- Ако Мария Тарашманова беше изявила предпочитание да взе участие във втория сезон на „ Ергенът ”, щяхте ли да я подкрепите?

- Не, нямаше да одобря и да я поддържа. Това за мен щеше два значи безспорен завършек на взаимоотношенията ни. Хората влизат в „ Ергенът ”, с цел да търсят любовта. Ако приятелката ми отиде там, значи това, което аз й давам, не й е задоволително и няма никакъв смисъл да продължаваме да сме дружно.

- Какви са били грешките ви в любовта до момента?

 

- Много постоянно и аз като други хора съм се предоверявал на даден човек, без той да е заслужил. Правил съм го единствено тъй като съм имал очакване, че той не би постъпил по избран метод по отношение на мен. Когато действителността не дава отговор на упованията, е много неприятно. Носи отчаяние.

- Изневерявал ли сте в миналото на дамата до вас?

 

- Не, в никакъв случай. Аз съм моногамен. Казвам го изцяло откровено, това не е някаква поза.

- А разбирал ли сте за невярност на ваше гадже?

 

- Да, знам за веднъж. В първия миг, когато разбрах, не можеше и дума да става да простя, само че след време одобрих и своите неточности. Ако се е стигнало до невярност на един от сътрудниците, очевидно на съгрешилия нещо му е липсвало.

- Ревнувате ли се с актуалната ви другарка Мария?

- Аз ревнувам. За нея не съм доста сигурен.

- Плакал ли сте поради жена?

- Да, плакал съм доста. Доста прочувствен човек съм и не се тормозя да показвам възприятията си, изключително в случай че е пред човек, на когато доста държа.

- Серенади изнасял ли сте?

 

- Не, само че съм доста сантиментален. Поне за подобен се имам, а дали това е по този начин, може да каже единствено жена, която е била в живота ми или е до мен сега.

- По какъв брой часа дневно отделяте за спорт? Спазвате ли диета сега?

- Откровено казано, на този стадий не спортувам толкоз интензивно, колкото ми се желае. Просто сега не ми е приоритет. Голяма моя неточност е това, както и методът, по който се храня в този момент. Понастоящем съм напълно на зърнена диета - т.е. хапвам всичко, което зърна (смее се – б.а.). Не съм в топ форма, само че съм си заречен в скоро време това да се промени. Не съм напълнял, даже съм свалил 4 кг.

- Какво ви се желае да измененията в себе си?

 

- Бих се радвал, в случай че съумея да стана по-висок. В момента съм 183 сантиметра, а още от дете си бленувам да съм най-малко 190. Уви, нямаме толкоз високи хора в рода.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР