Виктор Осимен беше на трибуните за равенството на Наполи срещу

...
Виктор Осимен беше на трибуните за равенството на Наполи срещу
Коментари Харесай

Удар по Наполи: Виктор Осимен виси за сблъсъка с Барселона

Виктор Осимен беше на трибуните за равенството на Наполи против Джевноа, а треньора Валтер Мадзари предизвести, че голаджията " може да не " е подготвен да се изправи и против Барселона.

Нигериецът не е играл за Адзурите повече от месец поради присъединяване на Купата на африканските народи.
 Феновете на Наполи скочиха на Де Лаурентис
Феновете на Наполи скочиха на Де Лаурентис

Ето детайлности

" Можем единствено да се надяваме, че ще бъде подготвен, само че наличието му не е несъмнено. Според него и медицинския щаб той не е в оптимална форма, има някои мускулни проблеми.

След Купата на Африканските народи би било неуместно да го рискуваме тук и да рискуваме да го загубим за още няколко месеца. Той ще тренира на следващия ден и се надяваме да го подготвим за Барселона ", разгласи Валтер Мадзари.

Той се прибра в петък в Италия, само че не бе в групата за мача с Дженоа през вчерашния ден. Наполи има големи проблеми да вкарва голове в негово неявяване, а в този момент може да се наложи да се оправя с Барселона без Осимен.

Нигериецът завоюва голмайсторския приз предишния сезон в Серия А, само че съгласно информациите от Италия сега не е в добра физическа кондиция. Финалът на Купата на Африканските народи бе предходната неделя и Нигерия загуби от Кот д`Ивоар. Смята се, че самия Осимен е помолил да не е в групата за мача през вчерашния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР