Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Хороскопът за новата седмица идва с много добри новини за зодиите

Вижте какво вещаят звездите за през днешния ден съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Идната седмица ще бъде доста удобна за вас, що се отнася до новите инициативи.
Ако желаете нещо доста мощно, без значение дали става въпрос за персоналния или за професионалния ви живот, отделете малко време и формулирайте допустимо най-ясно какво желаете да постигнете. След това започнете да работните по въпроса – ентусиазма го имате, само че без труд няма да стане.

Телец
Периодът ще стартира доста добре за вас – с някаква приятна изненада да вземем за пример. Ще изпитвате безредици поради развоя на събитията или поради промени, които с неспокойствие ще очаквате да се случат.
Важното е да не слагате ненужно спирачки пред себе си и да не се поддавате на подозрения, защото сами ще си попречите. Темите за дома и фамилията ще ви занимават интензивно.

Близнаци
Ще извършите добре, в случай че отделите малко повече време за себе си.
Почивайте си и го давайте по-спокойно, изключително в случай че в последно време сте били натоварени. Каквито и задължения да имате, в случай че се разпилявате и се пробвате да вършите доста неща по едно и също време, единствено ще си навредите. Мислете повече за това от какво имате потребност вие, вместо да угаждате на другите и да се стремите да покривате нечии непознати стандарти.

Рак
Идната седмица се обрисува да е много удобна, изключително пък що се отнася до работа, професионални развиване и финанси. Ще ви върви в действителност по вода.
Каквато и цел да си поставите, в случай че предприемате целенасочени дейности, бързо ще постигате прогрес и положителни резултати.
Имайте поради обаче, че в тази ситуация думата деяние ще е основна – в случай че сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката надали ще ви споходи. Трябва да действате по-активно.

Лъв
Ще поставите самобитно ново начало. Ще сте подтикнати да оставите предишното зад тила си и да се впуснете напред към нови инициативи и провокации. Ако сте замислили по-мащабна самодейност или просто желаете да пробвате нещо друго, не му мислете доста. Проявявайте здрав разсъдък, само че не възпирайте ентусиазма си.

Дева
Пред вас ще се открие чудесната опция да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без ненужно да се натоварвате с грижи и проблеми. Дори да се появят такива мисли, просто ги отпратете – тъкмо в този момент нямате мотив за безпокойствие. Хубавото е, че през идващите дни, без да е нужно да полагате кой знае какви старания, ще имате и триумфи в работата, и приятни прекарвания в персоналния си живот.

Везни
Има възможност да се конфронтирате с някого и идващите дни няма да бъдат изключително приятни. Ако сте правили повече взаимни отстъпки, в сравнение с би трябвало, в този момент е допустимо търпението ви да свърши и да се наложи да изразите мнението си. Някой може и да ви се обиди, само че следва да заживеете с разбирането, че просто няма по какъв начин да угодите на всички. Постъпете както смятате, че е вярно за вас – желаят или не, другите ще би трябвало да се съгласят.

Скорпион
Много от вас ще съумеят да си отдъхнат. Някои неща, за които преди сте се ядосвали, към този момент няма да се от огромно значение за вас. Възможно е да не усетите смяната незабавно, само че по този начин или другояче тя ще се случва. Периодът е плодороден, що се отнася до реализацията на професионалните ви упоритости, изключително в случай че сте замислили да се впуснете в ново занятие – да вземем за пример да кандидатствате за по-добра позиция или да си намерите друга спомагателна работа.

Стрелец
Периодът ще е превъзходен за вас, що се касае до работата, кариерата и преследването на персонални цели, само че може да сложи много провокации пред взаимоотношенията ви и най-много пред любовния ви живот. Ако реализацията на нещо значимо зависи от вас, няма мощ на света, способна да ви спре. Ще имате сила и възторг и евентуално бързо ще постигнете резултати.

Козирог
Макар че идната седмица ще обрисува много удобна за служебните ви каузи, ще ви се отрази добре, в случай че не се посвещавате единствено на работа и отделите време за отмора, за обичани занимания и за занимания. Във вторник и сряда забавете малко темпото – не влагайте доста старания в деен труд, а гледайте и да си починете и да планирате бъдещи инициативи. От четвъртък нататък ще сте по-работоспособни.

Водолей
Идната седмица ще ви свари в положително въодушевление и с положителна настройка. Причината евентуално ще бъде нечия компания – може да имате приятни мигове с другари, да се запознаете с някого или обичаният човек да ви направи приятна изненада. Хубавите прекарвания и заниманията ще продължат до края на интервала. Темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на дневен ред при доста от вас.

Риби
Предстои ви много пъстър откъм прекарвания и страсти интервал – ще има дни, когато ще сте унили и ще търсите усамотение, само че нищо чудно тези моменти да бъдат последвани от приливи на ентусиазъм и възторг. Най-добре ще е да преследвате ползите си, да се отдадете на обичаните си занимания и да оставите хората към вас сами да се погрижат за себе си. Ще сте много вглъбени, тъй че по всяка възможност ще предпочитате личната си компания пред тази на другари и познати.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР