Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Алена с тревожна прогноза за другата седмица! Четири зодии са застрашени от

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “.

Овен

През дадения интервал избягвайте да се въвличате в конфликтни обстановки. Това бихте могли да постигнете относително елементарно, като контролирате реакциите си. Не действайте под въздействието на страсти. Бъдете отворени към новото и подхождайте към него рационално.

Телец

Седмицата е подобаваща за изяви в професионален проект. Бъдете деликатни обаче по отношение на партньорските си връзки – както в персоналните, по този начин и в бизнеса. Препоръчителни са разходките на чист въздух измежду природата. Спазвайте уравновесено държание.

Близнаци

През дадения интервал ще регистрирате интензивност на работното си място и в връзките с сътрудниците си. Не взимайте значими решения в посочения интервал. Добре ще е да избягвате споровете, както и да не се претоварвате. Опитайте се да намалите превзелото ви в последно време напрежение.

Рак

Даденият интервал ще е доста добър и плодороден във връзка с любовния ви живот. Настъпва време за творчество и занимания. Отдайте се на занимания, които ви разтоварват и отпускат. Опитайте се да се държите умерено с обичаните си хора.

Лъв

До средата на интервала обстановката ще бъде относително спокойна, само че в дните след 14 ноември бъдете деликатни и не влизайте в спорове с хората в дома си. Възможни са обрати, само че ще се сътвори опция да обърнете обстановката в своя изгода.

Дева

През идните дни най-добре заложете на рутинната работа, на срещите и късите пътувания. Страстите, които ви владееха до неотдавна, ще поутихнат. Ако се самоанализирате, ще разберете за какво сте разрешили към вас да се отнасят по избран метод.

Везни

Основното, което ще ви движи през идните дни, ще бъде стремежът да отстоявате личната си позиция и да утвърждавате себе си в общуването с други хора. Бъдете по-внимателни в партньорските си връзки. Посоченият интервал не е добър за взимане на значими решения.

Скорпион

Даденият интервал е извънредно плодороден за личностното ви развиване, както и за финансите ви. Най-накрая ще превъзмогнете нещо, което е доста особено за вашия зодиакален знак – страхът от смяната. Опитайте се да имате по-голяма религия в себе си.

Стрелец

През идните дни е допустимо да попаднете в непредвидени обстановки. Вероятно ще би трябвало да се заемете с някои незавършени каузи. Творческите занимания са извънредно подобаващи. Препоръчително е да се погрижите и за здравето си. Отделете време за разходки измежду природата.

Козирог

Опитайте се да не влизате в клопката на личните си страхове. Всичко ще бъде наред, в случай че не се затваряте единствено в личната си черупка. Не чертайте огромни тактики, а бъдете по-прагматични на мига. Големите тактики с присъединяване на други хора е допустимо да се провалят.

Водолей

Идната седмица може да бъде доста сполучлива за вас, тъй като ще имате опция да реализирате някаква концепция. Бъдете подготвени за деяние – ще получите зелена светлина и ще ви бъде оказана поддръжка. Астрологичните въздействие ще ви оказват помощ да хвърлите мост сред предишното и бъдещето.

Риби

Бъдете извънредно бдителни през идните дни – съществува огромен риск някой да се възползва от вас и да наруши персоналните ви граници. Ето за какво е належащо да имате едно мислено – не се доверявайте елементарно на всеки и в случай че интуицията ви подсказва, бъдете подготвени да казвате „ не “, написа Блиц.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР