Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Какво те чака през новата седмица

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

 

Овен
През идните дни обърнете по-голямо внимание на взаимоотношенията си с близките. Най-правилното държание е да действате рационално и да избягвате споровете. Не е изключено в някои обстановки да реагирате по-емоционално, да драматизирате или да избухвате. Не действайте под въздействие на гнева.

Телец
За вас идните дни ще бъдат удобни за реализиране на баланс и хармонични връзки с близките. Необвързаните имат положителни вероятности да срещнат човек, с който ще се усещат добре. За да си спестите непотребни драми, до края не седмицата не реагирайте с крайности и не проявявайте ревнивост.

Близнаци
Даденият интервал е подобаващ за работа, вследствие на която пред вас ще се отворят нови доста положителни благоприятни условия. Ще се занимавате сполучливо с разнообразни планове, с креативен каузи, с изкуство. Слушайте интуицията си при вземането на решения. Обърнете повече внимание на хората от приятелския си кръг.

Рак
През дадения интервал ще регистрирате най-висока интензивност във връзка с любовния си живот. Някои от вас може да се влюбят, други ще преживеят прелестни моменти с обичани хора. Идните дни дават обещание да са сполучливи за изобретателните измежду вас, за хората с креативен специалности. Обърнете повече внимание на здравето си.

Лъв
През идната седмица за вас ще настъпи доста сполучлив интервал. В дома си ще се радвате на мира, а в работата ще откриете нови благоприятни условия. Усилията ви ще дават резултати, тъй че бъдете търпеливи и давайте най-хубавото от себе си. В края на интервала са вероятни доходи.

Дева
През дадения интервал ще отбележите по-висока интензивност в срещите и диалозите си, ще изградите нови скъпи контакти. Ще се радвате на хармонични връзки – както с индивида до себе си, по този начин и в бизнеса си, в случай че работите с сътрудници. Опитайте се да запазите вътрешното си успокоение и да избягвате крайните страсти.

Везни
През интервала евентуално на напред във времето ще излязат тематиките за финансите или за бизнеса ви – в тези сфери е допустимо да подемете нови инициативи, да стигнете до значими решения. Бихте могли да обърнете по-голямо внимание на сътрудниците си и на хората от приятелския си кръг. В любовен аспект са вероятни разтърсвания, които обаче няма да помрачат седмицата.

Скорпион
Още при започване на интервала ще имате късмет да се изявите и да блеснете с качествата си. Откриват се положителни благоприятни условия да надграждате, да се развивате и да изявявате себе си. До края на седмицата обръщайте по-голямо внимание на детайлите и изпипвайте делата си. Избягвайте спорове.

Стрелец
През идната седмица обърнете по-голямо внимание на приятелите си. Ще усетите оживление в обществения живот – ще участвате допълнително срещи и събирания. Благоприятно време за реализирането на нови контакти, защото ще се разбирате елементарно с близките и ще намирате общ език с тях.

Козирог
През дадения интервал ще се откриват нови и положителни благоприятни условия във връзка с професионалната ви реализация и на кариерата, която градите – този въпрос постоянно е изключително настоящ за представителите на вашия знак. Лесно ще наложите престижа си в работна среда и ще осъществявате желанията си.

Водолей
Даденият интервал е подобаващ за пътувания, за контакти или за работа с чужденци. Възможно е да изградите нови и скъпи връзки, както и да започнете някакво влиятелно образование, което ви е забавно. Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси. Ще имате късмет събитията да се развият във ваша изгода.

Риби
Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво би трябвало да свършите – по този начин няма да пропуснете нещо значимо. Някои от вас може да са подложени на критика от сътрудник или просто да усещат безчувственост във взаимоотношенията си. Не се тормозете – отрицателното астрологическо въздействие е кратковременно, а и има възможност да драматизирате малко повече.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР