Вижте какво предсказват звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво предсказват звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво предсказват звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “.
Овен
През идната седмица партньорските ви връзки може да буксуват. Проблемите обаче не са непреодолими, в случай че положите взаимни старания за установяването на естетика. Понеделник ще бъде по-напрегнат ден – може да влезете в неправилен спор или някой да ви ядоса.

Телец
Може да имате чувство, че всичко се случва по-трудно от нормално и не става по този начин, както желаете, тъй като някой ви пречи. Не се отчайвайте – подобен е интервалът. Вместо да хабите сила в опити да влияете на близките, по-добре направете нещо за себе си. Може да разпускате в приятна компания.

Близнаци
Тези дни ще би трябвало да обърнете внимание на финансите си. Не е целесъобразно да давате пари за нелепости – интервалът се характеризира с спестовност от ваша страна. Бъдете по-предпазливи в харченето. Би било отлично, в случай че извършите нещо за подсигуряване на бъдещето си.

Рак
Представителите на вашия знак ще изпитват удобни въздействия, само че е допустимо също да бъдат изправени пред провокации. С други думи може да очаквате да се сблъскате с някои компликации – най-много в персоналните си връзки, само че и пред вас ще се открият вероятности за израстване.

Лъв
Идната седмица може да се окаже много приятна и сполучлива за вас, само че за това има една изискване – хората, с които съжителствате и работите, да поддържат начинанията ви и да ви дадат опция да се изявите. Съдбата ви дава късмет да разберете какво в действителност ви прави щастливи.

Дева
Вашата дарба да спазвате мярка във всичко ще ви бъде доста потребна, тъй като ще ви защищити да не изпадате в крайности и да не вършиме непотребни разхищения – както на средствата, по този начин и на страстите. Бъдете все по този начин умерени и проведени, изключително що се отнася до парите. Периодът е по-труден за любовта.

Везни
Хармонията, която е толкоз значима за вас, може да бъде нарушена по някакъв метод в персоналните и в служебните ви връзки. Каквото и да се случва, пробвайте се да запазите успокоение и да действате рационално, а не под въздействие на страсти, изключително на отрицателни. Хубавото е, че набирате храброст.

Скорпион
В средата на март има възможност ненадейно да ви споходи шанс или да получите изненадваща премия от ориста. Ще деянията вашата дарба да подушвате удобната опция и ще я грабнете на мига, в който се появи. Доверявайте се повече на интуицията си.

Стрелец
Предстои ви още една седмица, в която ще имате доста сила и възторг, а дейностите ви ще дават положителни резултати. Важното е да не бездействате и да деянията самодейност. Точно в този момент не е момента да взаимни отстъпки, не жертвайте личните си стремежи.

Козирог
Трябва изключително да внимавате какво говорите в интервала сред 19 и 22 март, тъй като острият ви звук може да засегне непосредствен човек и да провокира безчувственост в връзките ви. Ако сте обвързани, има възможност да се скарате с колегата си. Подберете верните думи и тогава проведете диалог.

Водолей
Даденият интервал ще бъде превъзходен за вас и настроението ви ще е приповдигнато. Постарайте се да поддържате тази положителна настройка, даже да срещнете някои трудности. Така ще преодолеете по-лесно компликациите, а нищо чудно и да си извлечете скъпа поука. Вторник и сряда са удобни дни.

Риби
Астрологичните въздействия ще ви подбуден да оставите зад тила си нещо от предишното и да поставите ново начало. Направете нещо алегорично – да вземем за пример освободете се от непотребните движимости или сторете нещо, което в никакъв случай не сте правили. Точният миг за нови инициативи ще настъпи в събота, когато ще получите знак.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР