Вижте как да постигнете желаното благоденствие под знака на дипломатичния

...
Вижте как да постигнете желаното благоденствие под знака на дипломатичния
Коментари Харесай

Потърпете Тигъра още 2 дни, започва Година на хармония и романтика

Вижте по какъв начин да постигнете мечтаното благополучие под знака на дипломатичния Черен Воден Заек

Ако и през днешния ден нещата към вас не вървят, както сте ги планували – в бизнеса, в любовните връзки и със здравето, не се тормозете толкоз доста, потърпете още 2 дни. Все още сме под въздействието на нетактичния, неприятен и войнстващ Тигър. Но още в нощта против 5 февруари ще усетите, че всичко стартира да се трансформира към по-добро.

На 4 против 5 февруари ще посрещнем Годината на положителното, дипломатично, прелестно и сантиментално Зайче. То ще промени връзките сред нас и ще спомогне да имаме мирна и изпълнена с обич година.

За всичко, което ни следва в Годината на черния воден заек, беседваме в подкаста на Флагман.БГ – Ф-Студио, със експерта по типичен и спиритуален Фенг шуй, ценител на китайската астрология – Яна Вервак.
Заекът идва със своите удобни характерности. Той няма физическата мощ на Тигъра, само че с тихия си и адаптивен манталитет ще донесе благополучие. Най-добра ще е годината за неговата „ сродна душа ” – Кучето, както и за „ съдружниците ” му Овца и Прасе.

Яна Вервак разкрива по какъв начин да прочистите дома, офиса и пространството към нас от старите сили – посредством изхвърлянето на ненужните движимости, към които е имало застой. Къде е най-удачно да поставите огледалото в своята спалня, печката в кухнята. Вредно ли е под скосовете на вашата мансарда да поставите леглото на вашето дете или бюрото му, където то учи своите уроци? Вервак разрушава всичките ни показа до момента за огромната зелена жаба с монета в уста, за която имаме вяра, че носела пари. Ще разберете още по какъв начин се ражда легендата за тази жаба и дали въобще ни е нужна тя.

През тази година – до началото на февруари идната година, най-благоприятни ще са местата в пространствата, насочени в северния и южния набор. Там би трябвало да поставите своите талисмани, които да ви подсказват, че е належащо да прекарвате по-голямата част от времето си. Кои са настоящите цветове в облеклото и от каква кожа или плат би трябвало да е направено портмонето ви, с цел да е цялостно с пари.

Как ще постигнете мечтаното от вас благополучие и наличието на повече обич в започващата сантиментална година, гледайте в нашия подкаст:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР