И коя е прослойката в София днес, от която идват

...
И коя е прослойката в София днес, от която идват
Коментари Харесай

Любен Дилов-син обяснява защо в политиката всичко, което правиш, е с предизвестен нещастен край

И коя е прослойката в София през днешния ден, от която идват доста несгоди, в случай че приказваме за рационализация

Във Ф-студио гостува претендентът за депутат Любен Дилов-син, който сполучливо се явява за четвърти път с листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Втори МИР-Бургас, печелейки мажоритарен избор не толкоз от партийни членове, а и от прослойки, които кардинално рядко гласоподават.

Кои са гласоподавателите по морето, които избират да ги съставлява в Народното събрание столичанина-интелектуалец? Всъщност кой е Любен Дилов-син действително и за какво той уверено се самоопределя като бургазлия. Вярва, че е бургазлия и е благополучен, че живее и диша надалеч от „ жълтите павета “ в техния метафоричен смисъл.

Развива рационални тези, каквито до момента в общественото пространство не са дискутирани по причина, че за сходно говорене се желае изключително положение на свободния дух, разсъдък и вътрешна мощ.

Заслужава си да бъде чут от прагматични хора. Защото в думите му няма кухи обещания, а познание, разкрития и на първо място вярна ориентировка за задкулисието в страната и бъдещето на Европейски Съюз в подтекста на войната в Украйна.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР