Вижте и запомнете това лице!Запомнете го, защото това лице е

...
Вижте и запомнете това лице!Запомнете го, защото това лице е
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Съдия за колегите си от спецсъда: Убий гадината! 

Вижте и запомнете това лице!

Запомнете го, тъй като това лице е арбитър. Български арбитър и въздава правораздаване. Това лице е арбитър в Софийски областен съд. Много се интересува от административно право и явно ненавижда сътрудниците си от профилираните органи на правораздаването – съдии, прокурори и следователи. Ненавижда ги, тъй като тези магистрати се изправят против мафията, против проведени незаконни групи и терористи. Спецправосъдието проверява и спонсорите на ГМО-политическите планове като „ Да(й), България “ и „ Продължаваме ПОДмяната “.

Това лице, което ненавижда сътрудниците си магистрати от „ Спеца “, се изцвъкало във фейсбук и рекло – „ Убий гадината! “. По адрес на живи хора, които имат фамилии, имат родители, имат деца. Хора като всички нас. Хора, които от месеци са подложени на свиреп напън и тормоз, тъй като са се изправили лице в лице против убийци, рекетьори, наркобосове, терористи. Мъже и дами, които са разследвали едни от най-богатите българи, изправили са на съд мнозина от тях, едни са осъдили, други оправдали. Но поради това, че са се съгласили да работят в името на страната и народа си, от години са преследвани от джендъри и всевъзможни наемници, настоящи по команда на „ клиентите “ на спецправосъдието.

Ето единствено дребна част от основанията, които са залегнали в Етичния кодекс на българските магистрати:

Поведението на магистрата в обществото би трябвало да се основава на положителни маниери и положително поведение, а в публичните и служебни контакти той би трябвало да бъде вежлив и любезен;

Колегиалните връзки сред магистратите и чиновниците в правосъдната система, без значение от мястото на служебната подчиненост, би трябвало да се основават на взаимно почитание и приемливост посредством възпиране от всякакво държание, което вреди на репутацията на органите на правосъдната власт;

С персоналното си държание, и възприятие за отговорност в служебната и извънслужебната си активност, магистратът би трябвало да дава образец за висок морал и почтеност;

Магистратът следва да се въздържа от всевъзможни дейности, които биха могли да компрометират достойнството му в специалността и обществото;

Магистратът би трябвало да е с безукорна репутация;

Магистратът би трябвало да е пореден и непреклонен при спазването на правните и етични норми;

Кой би трябвало да предприеме дейности против позорното държание на съдията Васил Крумов Петров:

Висшият правосъден съвет реализира повсеместен надзор по използването и спазването на Етичния кодекс и от време на време подхваща дейности за възобновяване и актуализиране на плануваните с него правила.

Комисията по професионална нравственос към Висшия правосъден съвет и комисиите за професионална нравственос към органите на правосъдната власт реализират директен и непосреден надзор по използването и спазването на Етичния кодекс.

Професионалните сдружения на магистратите подхващат плануваните в уставите им дейности при всеки установен случай на позволено нарушаване на актуалните етични правила за държание.

Политизираният Съюз на съдиите в България - на съдиите, лобисти на адвокатски адвокатски фирми, още веднъж ще мълчат или най-нагло ще нападат ПИК, че е разкрил позорния акт на един арбитър, не против други, а против негови сътрудници.

Вижте и запомнете това лице – това лице е „ смяната “. Това лице, в случай че има власт, ще беси по уличните стълбове, без съд и присъда. Това лице е български магистрат, който в случай че към момента е останало нещо от Конституцията и законите, още през днешния ден би трябвало да бъде изхвърлен от правосъдната система. Защото, в случай че то има власт, ще убива!

Вижте и запомнете и тази, която разяснява радостно - същата - Анелия Щерева. И тя е арбитър. Съдия в Софийски градски съд, в който членовете на ССБ царуват и пируват. Съдията Щерева стана известна с това, че поради загрижеността й за кръвното на сръбски наркотрафикант, издирван от Съединени американски щати, предходната година го прати в болница, а той изчезна. Сега си обяснете и за какво лица като Крумов и Щерева са радостни, че мафията ликвидира най-големия си зложелател - спецправосъдието.

Либералният фашизъм е тук и това е неговото лице!





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР