Виждайки затрудненията на армията си в Украйна, Владимир Путин знае,

...
Виждайки затрудненията на армията си в Украйна, Владимир Путин знае,
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Путин е уверен, че ще постигне окончателна победа в Украйна чрез изтощение

Виждайки усложненията на армията си в Украйна, Владимир Путин знае, че към този момент не може да завоюва войната, само че е уверен, че ще реализира дефинитивна победа посредством изтощение, отказвайки да обмисли различен вид. Това сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс в изявление за Си Би Ес.

" Според мен през днешния ден Путин счита, че не може да завоюва незабавно, само че не може да си разреши да загуби ", съобщи шефът на американската разследваща организация. По думите му той е " прекомерно убеден в способността си да изтощи Украйна ".

И, вместо да обмисли излаз, съветският президент " упорства " във войната си, сподели Бърнс, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Москва.

Срещата му през ноември в Турция с съветския му сътрудник Сергей Наришкин е била " деморализираща ", споделя той. Бърнс съобщи, че вижда " форма на неблагоразумие, форма на горделивост " в шефа на съветското външно разузнаване, с който се е срещнал, с цел да го предизвести Русия да не употребява нуклеарни оръжия, а не за договаряния, чиято насочна точка " ще бъде решена от украинците ", написа Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР