Виждаме една борба за власт, едно инфантилно политическо поведение. Така

...
Виждаме една борба за власт, едно инфантилно политическо поведение. Така
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев за сливането на службите: Виждаме инфантилно политическо поведение

Виждаме една битка за власт, едно детско политическо държание. Така някогашният ръководител на ДАНС и някогашен вътрешен министър Цветлин Йовчев разяснява тематиката за сливането на службите в предаването „ 120 минути “.

„ Това е един извънредно нездравословен и рисков развой за България като цяло. За мен персонално е безусловно необяснимо това държание. От една страна, сякаш, не харесваме президента и ще отнемем от него пълномощия. Ако на следващия ден президентът е различен? Какво вършим, в случай че конфигурацията в Народното събрание се смени? От друга страна пък виждаме, че има една остра съпротива от страна на президента, който отхвърля да свика КСНС по някакви си негови подбуди. Става нещо като детинска игра – детско политическо държание “, разясни той.

Бившият ръководител на ДАНС е безапелационен, че процесите за навлизане и въздействие на съветските служби в България са отпаднали при започване на 2000 година Според него нашите служби нямат проблем с съветско навлизане. Хората, които са работили в остарялата система, към този момент ги няма, само че „ постоянно може да се случи случайно съветските служби да обхванат “, сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР