Виждам те КАТ-Варна Видео, публикувано от Светломир Иванов в групата Виждам

...
Виждам те КАТ-Варна
Видео, публикувано от Светломир Иванов в групата Виждам
Коментари Харесай

Мъртвопиян младеж извади луд късмет при пресичане на булевард във Варна

 Виждам те КАТ-Варна Видео, оповестено от Светломир Иванов в групата " Виждам те КАТ-Варна ", провокира вълна от мнения, видя Varna24.bg .

От фрагментите е видно по какъв начин юноша, който е в несъответстващо положение, евентуално след приложимост на голямо количество алкохол, прави дръзки опити да прескочи преградната решетка на булеварда. При напъните младият мъж се търкулва в тревата сред двете платна, стои сгънат на кълбо известно време, по-късно се " взема в ръце ", става и с лъкатушна стъпка пресича натоварения пътен сектор във Варна.

Не е ясно по кое време тъкмо е снимано видеото, само че по тротоара се разхождат доста хора, което допуска че не е по-късно от 18 или 19 часа. Именно това провокира саркастичните мнения, че младежът много е подранил с черпенето, а други се майтапят, че постоянно е уместно да се напиеш и да станеш за срам. 

Ситуацията обаче с изключение на комична е и прекомерно рискова, а в тази ситуация очевидно е работила максимата, че пияният и лудият Господ ги пази.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Виждам те КАТ-Варна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР