Виждам много енергия и много желание у хората. Изтощителни са

...
Виждам много енергия и много желание у хората. Изтощителни са
Коментари Харесай

Йотова: Работим, за да спечелим изборите на първи тур

Виждам доста сила и доста предпочитание у хората. Изтощителни са обиколките, само че са доста зареждащи. За мен беше окуражително, че на множеството места хората се обръщаха към мен и президента на дребни имена. Това заяви Илияна Йотова в студиото на NOVA.

„ Работим, с цел да спечелим изборите на първи тур “, безапелационна беше тя. По думите ѝ въпреки другите претенденти да желаят спор с президентската двойка Радев-Йотова, в деловодството не е постъпила публична покана.

По тематиката с разкритията на Министерство на вътрешните работи за Автомагистрала „ Хемус “ разяснява: „ Нямам съображение да не се поверявам на изнесеното от министър Рашков. По-големият въпрос е какво ще се случи оттук насетне, дали ще се разплете цялата истина “. Според нея тази обстановка припомня мафиотски сюжет от Италия.

„ Унизително е, че сме дали опция такива схеми да се плетат под носа ни “, добави тя. „ Това са кешови пари и в случай че са импортирани банки, би трябвало те да могат да бъдат проследени от системата SWIFT ”, съобщи тя.

Вицепрезидентът не счита, че ГЕРБ имат учредения да се тормозят от спомагателните 228 машини за гласоподаване. „ Изказванията на притежателите на компания „ Сиела “ не са безапелационни. Очаквам по-категорично мнение от компанията и ЦИК “, разяснява Йотова.

По думите ѝ би трябвало да се стигне до край и да се разбере кой е поръчал тези машини и защо. Според нея коалиция сред ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия не е допустима, тъй като Българска социалистическа партия е единствената съпротива.

„ Съвсем скоро ще имаме жена президент “. Такова мнение изрази тя, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР