Виждам едно втвърдяване на прокуратурата. То започна от изказването на

...
Виждам едно втвърдяване на прокуратурата. То започна от изказването на
Коментари Харесай

Николай Стайков: Градският прокурор отправя изключително важно по...

Виждам едно сгъстяване на прокуратурата. То стартира от изявлението на арбитър Георгиева, в което се използваха практики отпреди 7-8-10 години. В изявлението тя прикани за следствие на Антикорупционния фонд, тъй като в него има непознато присъединяване, което заплашва националната сигурност, което е смехотворно. Имаше и позиция на прокуратурата отпреди два дни, в която ясно се каязваше – оставете ни намира, съобщи Стайков.

 

По думите му въпросите към прокурор Кирилова и към цялото ръководство на прокуратурата нарастват.

 

Няколко са въпросите, които би трябвало да бъдат заложени в такова обществено чуване. Един от тях е по какъв начин се подсигурява, че един най-обикновен редови прокурор ще проверява директните си началници, които изскачат по водено от него дело. Защото около Нотариуса изтичат имената на съвсем цялата прокуратура. Има и прокурор, който стартира следствие против собствен сътрудник, тъй като е почнал следствие против Петър Петров-Еврото. Виждаме по какъв начин се замотват каузи, подменят се свидетелски показания, които са нарушили спокойствието на Петьо Еврото, акцентира Николай Стайков.

 

Най-вероятно Петьо Еврото е някъде към нас, жив, здрав и продължава да движи нещата по същия метод, добави той.

Стайков разяснява още, че съгласно него би трябвало да се обясни дали Илиана Кирилова е работила в една стая с Петьо Еврото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР