виж галерията От Виктория груп изпратиха съобщение до медиите, в което

...
виж галерията
От Виктория груп изпратиха съобщение до медиите, в което
Коментари Харесай

От холдинга на Ветко Арабаджиев проговориха за ареста на сина му

виж галерията От " Виктория груп " изпратиха известие до медиите, в което показват своята позиция във връзка дейностите на прокуратурата. Публикуваме я без редакторска интервенция.

Обръщаме се към средствата за всеобща информация, с оглед протичащото се от вчерашния ден в хотелите " Марица “ в Пловдив и " Маринела “ в София - част от хотелиерска група " Виктория груп “. Във връзка с ареста на господин Вълчо Арабаджиев – младши като член на семейството Арабаджиеви и свързването на неговото име с осъществени данъчни закононарушения считаме, че никой не може да бъде обявяван за отговорен за осъществено закононарушение обществено, посредством средствата за разпространяване на всеобща информация, преди изговаряне на българския съд с влезнала в действие присъда, изключително за тежки умишлени закононарушения.

Презумпцията на непорочност е главен принцип в наказателното право, прогласен в отбрана на правата на всеки човек. По отношение на направената от медиите привръзка на протичащото се с сполучливо изпълнената от хотел " Маринела " социална поръчка за настаняване на делегатите от клас А по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, Ви припомняме, следното: Хотелските услуги по настаняването на делегатите бяха предоставени на хотел " Маринела " въз основа на законово извършена процедура за възлагане на социална поръчка със същия предмет.

Хотел " Маринела " беше единственият участник, който отговори на всички условия, заложени в документите на Възложителя – Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Всички останали участници бяха дисквалифицирани, заради позволени от тях нарушавания и несъблюдение на условията на Министерството на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

В хода на осъществяване на настаняването, екипът на хотел " Маринела " работи непрекъснато за да даде безупречни услуги за високопоставените си посетители. Договорът беше изпълнен качествено и в период, като Екипът ни получи голям брой благодарствени писма за положените старания, еластичност и денонощна работа по организация на извършените в хотела събития. В хода на осъществените инспекции екипите на проверяваните хотели оказват цялостно подпомагане на проверяващите органи. Ще създадем всичко належащо, с цел да спомагаме оптимално за изясняване на обективната истина. През последната година компанията е проверявана неведнъж и не са установени престъпления.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР