Виетнамският производител на електромобили VinFast разкри нови подробности за навлизането

...
Виетнамският производител на електромобили VinFast разкри нови подробности за навлизането
Коментари Харесай

VinFast с подробности за навлизането си в Европа

Виетнамският производител на електрически автомобили VinFast разкри нови детайлности за навлизането си на европейския пазар, включително цените на моделите VF 8 и VF 9, и на наличните разновидности за наемане на акумулатори.

Подробностите, които анонсират от VinFast са свързани с лансирането на марката в Германия, Франция и Нидерландия , където първите представители на марката се чака да бъдат доставени през втората половина на тази година.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение и определената батерия, VF 8 ще стъпи на немския пазар на цена от 43 600 евро , а топ версията е оценена на 50 800 евро. При моделът VF 9 съответният диапазон е от 58 200 до 63 600 евро. От VinFast показват, че това са цени с Данък добавена стойност, само че не включват таксата за наем на батерията.

Бъдещите притежатели на VinFast VF 8 ще могат да избират сред два типа, съгласно потенциала си, батерии- 82 и 87.7 kWh , а при VF 9 изборът е сред 92 и 123 kWh . В взаимозависимост от избора си, клиентите ще могат да разчитат на свободен пробег от надлежно сред 400 и 471 километра (VF 8 Eco), и 423 и 594 километра (VF 9 Еco).

От VinFast са планували два проекта за наем на батерийните детайли за VF 8 и VF 9- Fixed , без ограничаване на пробега на цена от надлежно 120 евро и 150 евро, и Flexible с предел от до 500 километра месечно, цената на който ще бъде оповестена на по-късен стадий.

VinFast ще предлага наемната услуга за батериите си при всички коли до края на 2023 година, а от 2024 година чака пазарният микс на компанията да бъде формиран от еднакъв брой наемни акумулатори и закупени такива.

Друг забавен миг в ценообразуването на продуктите на VinFast в ЕВропа ще бъде опцията за покупка (7250 евро) или месечен наем (150 евро) на пакета VinFast Smart Driving , в който са включени системи за асистиране на ръководството, като система за отбягване на удар, помощник за ръководството при придвижване по високоскоростни и магистрални пътища, система за полуавтомна промяна на лентите, паркинг помощник, включително и с дистанционно управление, грасов помощник и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР