Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VinFast обяви,

...
Виетнамският производител на електрифицирани и изцяло електрически автомобили VinFast обяви,
Коментари Харесай

VinFast се похвали със 70 заявки за дилърства в САЩ. Иска 125

Виетнамският производител на електрифицирани и напълно електрически коли VinFast разгласи, че американското поделение на компанията е получило над 70 поръчки за пускане на дилърска активност на територията на Съединените Американски Щати.

От VinFast обаче анонсират, че компанията има проекти за достигането на 125 местоположения, посредством които да започва дистрибуцията на своите напълно електрически модели в Съединени американски щати до края на идната година. По този метод виетнамският колос ще надгради съществено към този момент почналият развой по доставката на модела VF 8 с наличия на VF 9, VF 6 и VF 7.

" Нашата задача е да създадем електрическите автомобили налични за всички ", споделя Стив Тран, изпълнителен шеф на VinFast Северна Америка. " Поради тази причина, VinFast постоянно се стреми да уголемява своята комерсиална мрежа и да предлага на клиентите електрически коли с премиум качество, налична цена и извънредно следпродажбено обслужване. Сътрудничеството ни с дилърите ще ни помогне да съкратим времето за стартиране на продуктите на пазара и бързо да отговорим на потребностите на клиентите в Съединени американски щати ".

От VinFast удостоверяват също по този начин и световната си тактика, която планува пазарно позициониране в до 50 страни до края на 2024 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР