Виетнамският автомобилен производител VinFast обяви, че по време на международното изложение в

...
Виетнамският автомобилен производител
VinFast обяви, че по време на международното
изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Лос Анджелис 2021: VinFast стъпва в Северна Америка с две световни премиери

Виетнамският авто производител VinFast разгласи, че по време на международното изложение в Лос Анджелис (19-28 октомври) ще се състоят международните министър председатели на два изцяло нови и 100% електрически модела на компанията.

Електромобилите VF e35 и VF e36 ще бъдат от основна роля в стратегическото развитие на виетнамската марка, която анонсира за навлизане на пазарите в Европа и Северна Америка.

От VinFast споделят, че VF e35 и VF e36 са 100% електрически SUV модели от D и E сегмента, и ще разполагат с богат набор системи за асистиране на ръководството и повишаване на сигурността. В оборудването на автомобилите ще бъдат включени система за следване на пътната лента, система за предупреждение при заплаха от удар, автоматично паркиране, дистанционно "призоваване " на превозното средство (Summon Vehicle), бордова мултимедийна система с гласово ръководство и виртуален асистент, и други.

С пилотното за виетнамска марка присъствие на Автосалон Лос Анджелис 2021, слага началото на навлизането си на североамериканския пазар и афишира, че ще стартира да приема предварителни поръчки за покупка на новите си модели през първата половина на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР